Boris Laursen har haft sin selvbetitlede YouTube-kanal siden 2012, og det er en velbesøgt en af slagsen med hele 163.000 subscribers. Dog har 2019 været et usædvanligt stille YouTube-år for Boris, der kun har brugt kanalen til at promovere sine to sange 'Snefnug' og 'Mama mia'. I denne måned lagde Boris dog en video op, hvor han fortæller, at han vil begynde at lægge en masse kræfter i YouTube igen (Foto: Janus Nielsen)
Boris Laursen har haft sin selvbetitlede YouTube-kanal siden 2012, og det er en velbesøgt en af slagsen med hele 163.000 subscribers. Dog har 2019 været et usædvanligt stille YouTube-år for Boris, der kun har brugt kanalen til at promovere sine to sange "Snefnug" og "Mama mia". I denne måned lagde Boris dog en video op, hvor han fortæller, at han vil begynde at lægge en masse kræfter i YouTube igen (Foto: Janus Nielsen)

Boris Laursen forklarer: Derfor er jeg med i nyt tv-program

Nu fortæller reality-hunken, hvorfor han har sagt ja til at medvirke i endnu en sæson af Viafree-programmet.

Sidste år flyttede reality-hunekn Boris Laursen ind i en lejlighed i København sammen med fem tidligere paradisoer, hvor de skulle bo og leve side om side i en måned i sommeren 2018.

Det er blevet til Viafree-programmet ‘Paradise Kollektivet’, og seerne var med helt tæt på, når paradisoerne mærkede storbylivets puls, hvor drama, intriger, fester, dates, roadtrips og meget mere blev en del af deres hverdag.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

Nu er programmet tilbage med en sæson to, 'Kollektivet', hvor seks paradisoer endnu engang har indtaget en lejlighed i København - denne gang over sommeren 2019.

Mens det er noget nyt for fem af paradisoerne, er det for Boris Laursen anden gang, han medvirker i programmet. Nu fortæller han, hvorfor han har sagt ja til en runde to:

- Jeg tænkte, det kunne være meget sjovt med en omgang mere. Især fordi programmet blev optaget i København, så jeg kunne stadigvæk have mine andre projekter. Og så kan jeg godt lide at lære andre personer at kende. Vi kom meget tæt ind på hinanden i løbet af programmet, så det gik super godt. Vi drak rigtig meget. Jeg viste dem meget min stil i byen, og det kunne de andre ikke rigtig holde til. Men det har været super fedt, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

- Det var kun Simone, jeg havde mødt før, så jeg var rigtig spændt på at lære de andre at kende. Der var mere gang i den denne gang. Sidste gang gik vi ikke rigtig i byen alle sammen samtidig, da resten bare lå på sofaen eller tog hjem til kærester, og der var det federe denne gang. Der skete mere, så det er blevet et bedre program. Sidste gang var det meget mig, der tog teten, men denne gang kom de andre også med gode ideer og inputs.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig