Boris Laursen: Derfor sover Simone hos mig

Nu forklarer Boris, hvorfor 'Paradise'-baben tit overnatter på hans værelse i 'Kollektivet'.

Der er ingen tvivl om, at flere af de medvirkende i 'Kollektivet' synes, at Boris Laursen og Simone Hvenegaard virker til at have en lille flirt kørende.

Tilmed har de også flere gange taget Simone i at sove inde på Boris' værelse, men de to selv slår fast, at de blot er venner.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg kan ikke få børn

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed

Nu forklarer Boris, hvorfor Simone så ofte sover hos ham, når det ikke er, fordi de har noget kørende:

- Simone og jeg er ret tætte herinde, men det er jo også klart, det er blevet sådan, fordi vi kun har hinanden herinde fra vores sæson ’Paradise’, mens alle de andre er fra samme sæson. Så derfor har det været meget naturligt for os at hænge meget ud sammen, fordi vi kender hinanden fra før. Desuden er Simone og jeg de eneste, der ikke er rygere, så de andre går hele tiden udenfor, hvor vi så er de eneste, der bliver indenfor. Der er slet ikke mere end et venskab mellem Simone og mig, starter han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-hunk er blevet single

- Der er intet sket mellem os, og ja, det er rigtigt nok, at Simone og jeg har sovet på samme værelse, men det har bare været, fordi der ikke har været plads til hende andre steder, så har hun engang imellem lagt sig til at sove inde på mit værelse. Jeg kan godt slå fast, at vi bare er venner. Faktisk har vi ikke rigtig talt sammen siden ’Paradise’, men nu fandt vi ligesom bare sammen, fordi vi kendte hinanden.

Se Boris og Simone i 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far