Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Boris Laursen afslører: Jeg har fundet kærligheden

Boris Laursen udgiver i næste uge en julesang, som angiveligt afslører nye detaljer om hans kærlighedsliv.

Der er for det meste gang i Boris Laursens kærlighedsliv, og den sidste tid har rygterne svirret om ham og 'Paradise'-baben Simone, der har overnattet på hans værelse i 'Kollektivet' op til flere gange. Boris har dog manet de rygter til jorden og slået fast, at de to kun er venner.

Tidligere i år gik Boris og on/off-kæresten Josefine Nørgaard Winther endeligt fra hinanden, efter de havde slået op og fundet sammen igen et par gange. De to nåede da også både at flytte sammen og få en hund, men ifølge Boris var bruddet ret udramatisk.

– Josefine og jeg gik fra hinanden for et halvt års tid siden. Jeg tror, vi voksede lidt fra hinanden, og hun har skolen, mens jeg laver alt det her på sociale medier, så vi var lidt i vidt forskellige verdener, fortalte Boris Laursen på et pressemøde tidligere i år.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Derfor sover Simone hos mig

Julesang afslører nye detaljer

Nu kunne noget dog tyde på, at Boris har haft held med kærligheden et andet sted. Hans kommende julesang afslører nemlig, at han har fundet den:

- Min julesang handler om, at jeg har haft svært ved at finde kærligheden. Men i år fandt jeg den et sted, hvor jeg ikke troede, den ville være. Det kommer man til at se i musikvideoen, hvor der er en speciel pige med, der er lidt sød, fortæller Boris Realityportalen.

Han vil ikke afsløre, om det er en pige, han ser lige nu, men sangen er ifølge Boris en catchy fløde-popsang, der afspejler hans kærlighedsliv, som altså tyder på at være et godt sted lige nu.

Boris fortæller også, at sangen udkommer næste torsdag d. 21. november kl. 24.00.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen