Boris langer ud efter reality-kollega: Hun vil bare have gratis ting

Der er ikke meget varme at spore i Boris Laursens stemme, når han taler om Monique.

Hvis man har set 'Kollektivet', har man bidt mærke i, at Monique ikke falder godt til i lejligheden og fællesskabet sammen med de andre, men i virkeligheden er stridighederne langt værre, end man ser på skærmen. Det stod klart i weekenden, da Boris Laursen delte en række stories på sin Instagram, hvor han langede yderligere ud efter Monique og understregede, at han havde fået nok.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

- Jeg er træt af at høre på, at jeg og resten af dem, der var med i 'Kollektivet', ikke har givet Monique en god velkomst. Det gjorde vi, vi var rigtig rigtig flinke ved hende. Men showet er klippet sjovt sammen, for et afsnit er en dag, nogle gange kan det være to dage, men som regel er det en dag, og en dag er skåret ned til tyve minutter, fastslår Boris og fortsætter:

- Hun kommer ind, og hun har den dårligste attitude på, tro mig, den er endnu dårligere, end man ser på tv, det er helt sindssygt. Og så kommer hun ind og siger "fuck, der lugter klamt" og sådan noget. Vi holdt fest dagen inden, vi havde været vågne i maks tyve minutter, og så siger produktionen, at vi skal sidde i sofaen, og så ringer det på, og så kommer hun ind. Hvordan fanden skal vi nå at rengøre lejligheden?

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

Boris: Hun deltog kun for at få gratis ting

Ifølge Boris så stoppede det dog ikke der, og der sker en masse ting, som man ikke ser på tv.

-  Hun blev værre og værre og værre, for bagom kameraet gik hun hen til produktionen, og det her overhørte både Kasper og jeg, hvor hun spurgte dem: "Kan jeg udnytte det her show til at få gratis botox?". Og bare det, at hun bruger ordet udnytte, så ved man bare, hvem hun er. Hun er der for tingene, for følgerne og for sponsoraterne. Jeg er der, fordi jeg elsker at lave tv, men når man så hører sådan noget der, så tænker man bare "wauw, så gider jeg sgu ikke bruge tid på at lære dig at kende", så hun fik lige lavet negle alene, lavet vipper, hun fik lavet botox og fik lavet alt muligt, fortæller Boris, men det afviser Monique.

- Det passer ikke. Jeg deltog af andre grund, som jeg også fortalte dem. Jeg har ikke fået nogle nye sponsorer af at være med. Det er de samme, som det hele tiden har været. Fik intet nyt, desværre. Jeg fik lavet mine øjenvipper af en pige, som SELV har spurgt igennem flere måneder, og mine læber er altid klinik A. - jeg ar fået lavet dem flere gange hos dem, fastslår Monique, som ikke ellers ikke ønsker at gå ind i en diskussion med Boris.

- Boris forsøger at forsvare sig selv lige nu, ligesom han forsøger at “mobbe” mig. Jeg har fået så mange beskeder omkring det her. Jeg har intet imod Boris, jeg kender ham ikke, og jeg har virkelig ikke tænkt mig at gå samme vej som ham lige her.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Vi opførte os ordentligt

I sin story fortæller Boris også, at de fik at vide af produktionen, at Monique havde lyst til at forlade showet, så de blev bedt om at være søde mod hende.

- Der er så meget, I ikke ser på skærmen. Vi allesammen opførte os ordentligt overfor Monique, hun spiller bare sådan en offerrolle.

På Instagram skriver Monique i en statusopdatering, at hun sagde ja til programmet for at udvikle sig og for at lære at håndtere en type menneske, hun måske ikke ser til hverdag, hvilket hun mener, hun bestemt lærte.

HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv