Bolette og Jaffer klar til stor investering

Jaffer og Bolettes kærlighed har vokset sig større, og nu er de klar til næste store skridt.

Jaffer Janjooa og Bolette Birch var sidste fredag taget til Tivoli Hotel og Congress Center for at deltage i årets største tv-fest 'TV Prisen'. Her var programmet 'Bachelor' nomineret, men løb desværre ikke med prisen, hvilket parret var helt okay med, da de var kommet for festen efter en mislykkedes ferie med Corona.

LÆS OGSÅ: Christianes reaktion på Oscar-show: Det har altid været kutyme

Siden parret fandt hinanden i datingprogrammet 'Bachelor', er deres forhold kun udviklet sig til det bedre, og nu er parret klar til næste store skridt.

- Vi bor et dejligt sted, men vi vil gerne have noget nyt, der er vores, som vi kan være sammen i i mange mange år. Vi har lidt pladsproblemer, så vi vil gerne have noget større, fortæller Jaffer til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt kommer man på Wozniackis fødsel

Parret bor lige nu på Amager i en lejebolig i Ørestaden, og her er de glade for at bo.

- Vi kigger i København og gerne på Amager Stand, hvor vi er nu. Det er vi blevet ret forelsket i. Vi vil gerne have noget, der ikke er i den bedste stand, som vi kan sætte vores eget præg på og hygge os med det. Vi vil gerne have et projekt sammen, fortæller Bolette, og Jaffer er enig.

- Det skal være et håndværkerkøb, hvor vi begge kan lave noget og komme hinanden tættere. Vi vil helst bo i København, men vi er faktisk åbne for det meste, bare pladsen og projektet er i orden, så er vi klar, fortæller Jaffer.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?