Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Da Kirsten Marie Skaarup deltog i 'Til middag hos', fik hun et særligt bekendtskab, og nu skal hun og kæresten 'Landmand'-Jørgen på ferie med vedkommende.

Til daglig går Jørgen Pahus til bridge, og Kirsten passer børenebørn, danser og går på markeder, men snart bliver parret hevet ud af hverdagens trommerum. De skal nemlig på ferie med deres 'reality-kollegaer'.

- Jørgen og jeg skal på en danseferie i starten af juni sammen med dem fra 'Vild med dans'. Jenna, Micki, Michael og Morten. De skal undervise os i dans.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sinan og Aykut fortæller om deres forhold, kærlighedsliv og nye spændende projekter til Reality Awards...

Det er en helt særlig relation, som binder de mange danseglade mennesker sammen. I 2019 deltog Kirsten nemlig i TV3-programmet 'Til middag hos' sammen med realitystjernen Philip May, Rachel Ellebye fra 'Årgang 0' og Micki Cheng fra 'Den store bagedyst'. Efterfølgende begyndte Kirsten at følge Micki på sociale medier, og det har fået deres veje til at krydse igen nu.

- Jeg er venner med Micki på nettet, fordi vi var sammen i 'Til middag hos'. Så jeg har lidt forbindelse med ham, og han skrev så omkring dansetilbuddet, og så slog jeg til. Det var lige noget for mig, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Selvom Jørgen ofte svinger hofterne, glæder Kirsten sig til, at han får lidt mere teknik.

- Jørgen mener selv, at han kan danse, men det er jo hans måde at danse på. Nu skal han lære de rigtige trin. Det bliver sjovt, siger Kirsten med et glimt i øjet.

Parret, som har været sammen i 4 år, har pakket danseskoene og tager flyet til Costa Del Sol i Malaga den 1. juni.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’