Blev kærester i 'Ex on the Beach': Er de stadig sammen i dag?

Der skulle lidt mod til, men nu kan Emilie og Mads endelig kalde sig kærester.

I 'Ex on the Beach' har Mads og Emilie skiftevis fortalt seerne om deres følelser for hinanden, og i spænding har man siddet og heppet på, at de ville få mod til at fortælle - ikke kun seerne - men også hinanden om dem. Det er endelig sket og sikke en forløsning. I dagens afsnit af 'Ex on the Beach' blev de nemlig kærester.

- Vi gik jo lidt om den varme grød i et stykke tid i huset. Vi turde ikke rigtigt sige vores følelser højt, fordi vi var bange for at blive sårede. Så jeg synes, at det er mega rart at se, at vi endelig fik det gjort og blev kærester, fortæller Emilie

LÆS OGSÅ: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian

Noget tyder da også på, at det var 'meant to be', for parrets kærlighedshistorie har kun udviklet sig positivt siden.

- Vi er stadig kærester i dag, og vi er rigtigt glade for hinanden, fortæller Emilie

LÆS OGSÅ: Jeppe og Asbjørn er sikre: Vi er savnet i Ex on the beach

'Ex on the Beach' var afgørende

Mens Emilie i lang tid havde været klar til kærligheden, så var Mads mere lukket og skeptisk, men det lavede rejsen i 'Ex on the Beach' om på.

- Mads var mere lukket i starten af vores forhold, men jeg kunne tydeligt mærke at han åbnede sig mere op i 'Ex on the Beach', fortæller Emilie.

At Mads' åbnede sig op, gjorde at Emilie kunne gøre det samme og nyde at kærligheden endelig havde banket på hendes dør.

- Jeg har haft min tid som single, og jeg er blevet lidt ældre, og så har jeg bare fået følelsen af, at jeg gerne ville give kærligheden en chance. Man ved jo aldrig, hvornår at kærligheden kommer, men min indstilling har været, at hvis det kom ind i mit liv, så ville jeg være glad og taknemmelig for det, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lægerne er i tvivl om Pitzners sclerose

Se klippet, hvor mads spørger Emilie, om de skal være kærester her. Se hele afsnittet på discovery+.