Blachman ser en positiv udvikling hos seerne

Thomas Blachman kender seerne til 'X Factor' ret godt, og han er glad for deres musikalske udvikling.

'X Factor' bliver i år sendt for 15. gang, og med undtagelse fra sæson tre har Thomas Blachman været dommer i alle programmer. Han kender derfor både formatet og publikum særdeles godt.

I år er formatet for første gang ændret således, at hver dommer har en med til live fra hver kategori, men det er ifølge Thomas Blachman ikke kun formatet, der har ændret sig.

- Publikum har udviklet sig kolossalt de sidste 15 år. De er blevet mere musik forstandige, og de har fået en følelse af, hvad der er rigtigt og forkert, fortæller Thomas Blachman inden den store liveaften den 25. februar.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-dommer dybt berørt: Hun er et meget specielt menneske

Ifølge Blachman stemmer seerne også mere "korrekt".

- Folk er røget ud i den rigtige rækkefølge på grund af publikums indsigt i, hvad der er rigtigt og forkert, fortæller Thomas Blachman fortsat til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Alene Sammen’-deltagere afslører: Alt det du ikke ser på TV

Selvom Thomas Blachman i år er overbevist om, at han vinder, så ved han også, at det i høj grad afhænger af, om publikum kan forstå hans musikalske valg.

- Kan publikum forstå og følge med, for vi presser tingene til kanten, så det kræver deres åbenhed,  indsigt og tålmodighed, fortæller Blachman, da HER&NU spørger, om han stadig føler sig overbevist om  at vinde, som han udtalte i programmet, da det kom frem, at hver dommer skal have en med fra hver kategori til live.

Fredag røg Thomas Blachmans gruppe ud, og han har derfor nu kun to deltagere tilbage i konkurrencen.

Se 'X Factor' live hver fredag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Marianne efter 'Luksusfælden': Rejser til USA