Blachman amok og upassende til Zulu Awards

Thomas Blachman havde vist glemt, at Zulu Awards ruller over skærmen i bedste sendetid, da han tog bladet fra munden.

De to 'X Factor'-dommere Thomas Blachman og Martin Jensen vandt prisen som årets par ved Zulu Awards, og det var tilsyneladende en pris, Thomas Blachman var glad for at vinde. Men selvom prisen er vundet for deres indbyrdes forhold, så tog Blachman imod den med en lang enetale om sit eget værd - og det stak helt af.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

- Jeg er måske nok den største tv-legende i Danmark i de sidste tyve år. Jeg er sexet, jeg er charmerende, jeg har stiv pik, jeg improviserer, jeg er alt det, man drømmer om at være, når man går ind i tv, fordi jeg har en mening med fucking det, jeg gør. Det jeg gør, det er ikke bare holdning, det er underholdning, er vi enige, spørger Blachman og fortsætter:

- Jeg fortjener den her pris, fordi jeg er 100 procent mere, end hvad tv kræver. Men når tv kræver tv, så viser man tv, hvad det kræver, og det er 100 procent mere, end det lort kræver. Jeg kan opdrage en lille mand som Martin, som kommer helt ung og gerne vil voldtage og vise. Men jeg smadrer den her mand til hver en tid, men jeg elsker den her mand, for den her mand har vist, hvor charmerende jeg i virkeligheden er.

LÆS OGSÅ: Her er Christophers nye hjem: Rækkehus til 17 millioner

Martin Jensen kom ham til undsætning, men...

Her brød den ifølge Thomas Blachman lille mand dog ind og forsøgte at komme sin mentor og bedre halvdel til undsætning.

- Jeg tror lige, jeg redder dig. Det vi rigtig gerne vil sige er, at vi kan få lov til at sidde i et program som 'X Factor' og få lov til at sige til alle dem, der sidder derude; Skriv noget pænt til hinanden på de sociale medier. Lad nu være med at hate på ting, lød opfordringen fra Martin Jensen.

Mere fik Martin Jensen ikke lov til at sige, før Thomas Blachman igen tog ordet og slog fast, at prisen skulle stå på kaminen hjemme i Thomas og Martins soveværelse, hvor de ifølge Blachmans ord på scenen knalder hinanden i røven.

LÆS OGSÅ: Christophers piger i risikozonen: Skal indlægges med baby

Og hvordan kommer man lige efter sådan en svada? Det klarede værten, Christopher, til UG, da han med et skævt smil fik joket med, at hvis han bare har halvt så stiv pik eller er halvt så fuld, når han når Blachmans alder, så er han tilfreds.

Zulu Awards sendes søndag d. 2. maj kl. 21.00 på TV 2 Zulu.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein afslører: Jeg er ikke færdig med tv