Bitter ‘Paradise’-deltager: De fortjente ikke at vinde

Victor mener, at deres spil var alt for irrelevant til, at de fortjente at vinde.

Da juryen skulle træffe deres valg om, hvem de så som vindere af denne sæson af 'Paradise', så var Victor ikke i tvivl om sit valg: Mads F. og Frederikke skulle vinde.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Tidligere deltagere tilbage i ny sæson af 'Paradise'

Det blev i stedet Methea og Freya, der fik flest stemmer og løb med sejren. Men til spørgsmålet om, hvorvidt de fortjente det, har Victor et ganske kontant svar:

- Det korte svar er nej. Jeg synes, at deres måde at spille på har været meget irrelevant på mange punkter. Jeg synes, at det spil, som Mads F. og Frederikke har spillet, har været mere taktisk og med større omtanke for de beslutninger, der blev taget, fortalte Victor til Realityportalen til finaleeventet.

LÆS OGSÅ: Skuffet 'Paradise'-deltager: Jeg havde regnet med at få en masse følgere

Men selvom Methea og Freyas spillestil ikke var værdig nok til at vinde ifølge Victor, så kunne han ikke have gjort det bedre selv.

- Jeg ved ikke, om jeg selv gjorde det bedre, for jeg røg jo ud lidt tidligere i spillet, men jeg havde ikke særlig mange valgmuligheder i den situation. Jeg synes, at jeg spillede mit spil, som jeg skulle. Men jeg spillede ikke bedre end nogen af finalisterne, afslutter han.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i babylykke

'Paradise'-finalen kan ses nu på Viaplay.

Herunder kan du se det øjeblik, hvor Freya og Methea løber med sejren.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor dropper Lise Rønne sit job