Birgitte Raaberg og Maria Lucia på studietur: I The Beatles’ fodspor

De to kolleger havde en både rørende og sjov tur i The Beatles’ fodspor i Liverpool.

Det var ikke 'A hard day's night', da Birgitte Raaberg og Maria Lucia Rosenberg i forrige uge tog til Liverpool som forberedelse til den kommende musical 'She loves you', der er bygget op over Beatles-sange.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

Ikke blot er begge sangerinderne vilde med The Beatles. De er vilde med hinanden og har arbejdet sammen før i musicalen 'Sugar'. De ved dog, at det bliver en hårdt stykke arbejde, først med prøver og så med daglige forstillinger, når den længe ventede musical til marts får premiere. Her understreger Birgitte Raaberg dog, at sammenholdet er fantastisk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe bryder sammen over utroskab

– Jeg bliver jo nødt til at sige, at vi skuespillere er et vidunderligt folkefærd. Vi er gode til at passe på hinanden og holde af hinanden. Man skal jo være på hver aften, og der ER dage, hvor man hænger lidt i bremsen. Man kan have problemer derhjemme eller andet, der gør det hele lidt svært. Men der er vi altså gode til at være et hold, siger Birgitte Raaberg, som måske nok er fyldt 67, men har fuld fart over feltet.

Ud over skuespillet holder hun foredrag, coacher og underviser i indiansk livsfilosofi, selvautoritet og indre lederskab.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver og Sofie fortæller om deres familieforøgelse og børneplanerne i fremtiden.

Afsavn

– Det er jo min måde at leve livet på. Jeg ville visne, hvis jeg ikke havde en mulighed for at udtrykke mig kunstnerisk. Jeg ville ikke synes, livet var noget værd. Det ville være super gråt og kedeligt, siger hun.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk indlagt: Mit værste mareridt

For 37-årige Maria Lucia Rosenberg er der et andet aspekt, der kan blive hårdt nemlig de mange timer væk fra sønnen, Per Fredy på 17 måneder. Sammen med sin kæreste, Albin Fredy, som også er sanger, finder hun dog en løsning.

– Vi prøver at skiftes lidt til at tage de store turnéer. Det vigtigste er, at Per Fredy har det godt, og så længe han er så lille, skal han have lov til at sove i sin egen seng. Når han bliver ældre, bliver det måske sjovt for ham at tage med af og til, siger sangerinden.  Hun føler dog også, at moderskabet har givet hende en kæmpe ballast, når det kommer til livet på scenen.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

– Hele mit væsen har ændret sig, da jeg blev mor. Jeg har større ro og selvsikkerhed på scenen, for nu er det ikke alt mere. Der er noget, der er vigtigere, selvom jeg elsker mit arbejde.

'She loves you' har premiere 25. marts i Tivolis Koncertsal og spiller efterfølgende i Musikhuset Aarhus.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage med store ændringer