Birgit Aabys hårde tid: Vilde sex-rygter

Sex-rygterne om Birgit Aaby blev til flere og flere, hvilket har taget hårdt på hende.

Selv om Birgit Aaby, 53, skabte flotte resultater i sine år som direktør i Lyngby Boldklub, betalte hun en stor personlig pris. Der opstod pludselig hårdnakkede sexrygter om hende og spillerne, især den tidligere landsholdsspiller Peter Madsen.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

– I Lyngby gik der rygter om, at jeg havde været sammen med hele fodboldholdet. Tommy Ahlers fortalte mig faktisk for nylig, at han havde hørt rygter dengang om, at jeg havde været sammen med to af spillerne på én gang i omklædningsrummet. Selv fansene sang: ”Hun har knaldet Peter Madsen”, selv om jeg aldrig har været sammen med en eneste af dem. Det var hårdt, og til sidst kunne jeg ikke klare det mere, fortæller hun Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: SÅ VILDT BLIVER DET: Her er alle navnene til Grøn Koncert

Aaby, der efter to år forlod direktørposten i 2013, skabte et bedre sammenhold i klubben ved at organisere aktiviteter som croquis-maling og go-kart ture. På den måde fik de et nært forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

– Jeg var nærmest en slags mor for nogle af spillerne; kørte dem til lægen og købte slik til dem. Jeg har stadig kontakt med mange af spillerne, som er på alder med mine egne børn, og jeg vil gå meget langt for dem, forklarer Aaby, der fra sit eget rengøringsfirma vidste, at det var vigtigt at lave sjove ting med de ansatte.

– Mit kvindelige touch var godt for klubben, og i dag indrømmer de faktisk, at de bruger meget af det samme i Brøndby IF, hvor jeg nu sidder i bestyrelsen, siger hun til Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?