Big Brother-vinder vil gå planken ud

Amanda, som vandt Big Brother 2012, har fået mod på at lave mere reality-tv og være kendis.

Hun blev nomineret flest gange, hun blev stemt ud, hun kom tilbage, og hun sejrede. Den temperamentsfulde rødtop, Amanda, måtte meget igennem, inden hun kunne løbe med Big Brother-titlen, æren og den halve million kroner.

For Amanda har det været en stor omvæltning at komme tilbage til hverdagens virkelighed efter 105 dages isolation og overvågning i Big Brother-huset, og derfor har hun efter sejren brugt noget tid på at omstille sig til de nye omstændigheder.

- Jeg har ikke lavet noget som helst, siden jeg kom ud. Jeg har hygget mig og brugt tid på at 'finde' mine venner igen. Og jeg har skulle bruge meget tid på at forstå, at folk er 'fan' af mig, og at de synes, jeg er lidt sej. Det er lidt mærkeligt, for jeg har jo ikke rigtig gjort noget specielt. Jeg var der jo bare. siger hun.

Det var til tider hårdt at være indespærret i huset, og Amanda glædede sig til at komme ud i friheden igen. Men nu hvor det hele er kommet lidt på afstand, er der alligevel noget, som Amanda savner ved indespærringen.

- Jeg savner huset helt ekstremt, trygheden og ikke at skulle tage stilling til noget. Bare det, at man ikke kan hente sin mad i slusen, og man selv skal handle, kan godt være lidt uoverskueligt engang imellem. Og det er ikke bare, fordi jeg er doven, griner Amanda.

LÆS OGSÅ: Frække Amanda vandt 'Big Brother' 2012

Reality-tv, ja tak

Deltagelsen i Big Brother har givet Amanda lysten til at lave mere reality-tv. Hun håber, at hun får mulighed for at lave mere af det i fremtiden.

- Jeg kunne helt sikkert godt finde på at være med i noget andet. Jeg synes, det er mega sjovt at være med til at lave god underholdning, forklarer hun.

Inden Big Brother var det dog ikke en reality-karriere og en kendis-status, som Amanda drømte om. Men der er nu kommet andre boller på suppen.

- Jeg var lidt tilbageholdende, inden jeg skulle ind i Big Brother, og der ville jeg nok ikke lave mere, fordi jeg ikke ville være kendis. Men nu kan jeg ligeså godt gå planken ud. Jeg er alligevel godt på vej. Og når man så samtidig synes, det er sjovt, så kan jeg ikke se noget galt i det, siger hun.

Kærligheden

Amanda havde en kæreste uden for Big Brother-huset, men forholdet gik i stykker kort efter, at hun var vendt tilbage til friheden. Ifølge hende selv, fungerer kærligheden ikke for hende, og hun tror ikke på den pladder-romantiske forestilling om kærlighed.

- Jeg tror måske, at kærlighed i bund og grund handler om god sex og kemi - ikke noget med små lyserøde skyer og amor med pile. Men jeg er åben overfor at ændre synspunkt, da jeg er pisse misundelig på dem, som har fundet 'kærligheden', afslutter Amanda.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.