En skuffet, men fattet Tarik efter live showet i torsdags. Foto: Krestine Havemann
En skuffet, men fattet Tarik efter live showet i torsdags. Foto: Krestine Havemann

'Big Brother'-Tarik: Jeg er en dårlig taber!

Så gik den ikke længere for ’Mowgli-drengen’ Tarik. I går måtte den flotte fyr med krudt i røven forlade ’Big Brother’- huset, hvilket bestemt ikke passede ham.

Tarik er en vindertype og hader at tabe. Derfor var det en lidt mut og skuffet Tarik Realityportalen.dk. talte med dagen efter hans ’Big Brother’- exit.

- Jeg er da træt af, at jeg blev stemt ud. Jeg er en dårlig taber og ville jo gerne vinde, fortæller Tarik til Realityportalen.dk.

Alligevel anerkender Tarik seernes beslutning omkring hans exit:

- At jeg bliver stemt ud nu viser også bare, at det ikke var meningen, at jeg skulle vinde ’Big Brother’. Det hele er jo i sidste end op til seerne.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’- Julie: Martin er bindegal!

En stor mundfuld

Fra dag et af var der fuld knald på Tarik, hvilket måske ikke lige huede de andre beboere så meget.

- Jeg var måske lige en stor mundfuld for de andre beboere den første uge, og det fik jo også nomineret mig, griner Tarik, som fortsætter:

- Jeg har været mig selv hele vejen. Folk var aldrig i tvivl om mit humør, og hvis jeg var sur på nogle inde i huset, så fortalte jeg det også til dem. Omvendt var folk heller ikke i tvivl om, hvem der stod mig meget nær. Jeg har spillet efter, hvad jeg følte. Jeg er altid gået efter min mavefornemmelse, når vi skulle nominere hinanden.

LÆS OGSÅ: Hartmann: Jeg er meget forelsket!

Tania er ikke kun en flirt

Generelt har denne sæsons ’Big Brother’- deltagere hygget sig meget med hinanden både oven for og under lagenerne. Også Tania og Tarik. Alligevel lyder der et dybt suk fra Tarik, når snakken falder på ham og Tania som ’Big Brother’- kærester.

- Åha.. Både Tania og jeg kan egentlig ikke lide det ord ’Big Brother- kærester’. Jeg tror mere, at det er andre end os selv, som har brug for at sætte det ord på os, forklarer Tarik og fortsætter:

- Men ja, vi har haft et ’forhold ’og lært hinanden at kende rigtig godt. Vi har haft det dejligt sammen, og man lærer hurtigt nogle ting om hinanden, når man er spærret inde.

Selvom Tarik ikke helt bryder sig om labelen ’Big Brother- kærester’ om hans og Tanias forhold inde i huset, så er han dog ikke helt afvisende over for, at de skal se hinanden igen, når Tania kommer ud.

- Jeg tager det hele med Tania, når hun kommer ud, efter hun har vundet ’Big Brother’. Vi skal lige tale om det hele, når der falder lidt ro på, slår Tarik fast.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.