Shawn som Dr. Illuminum, som er ude med singlen 'Patient Zero.'
Foto: Soaphoto.dk.
Shawn som Dr. Illuminum, som er ude med singlen 'Patient Zero.' Foto: Soaphoto.dk.

'Big Brother'-Shawn udgiver debut single

Amalie har gjort det, Linse har gjort det, Gustav har gjort det, og nu vil ’Big Brother’-Shawn også lave musik. I dag udkommer hans første debut single ’Patient Zero’.

Det er efterhånden ikke særlig nyt, at reality-stjerner vælger at kaste sig over musikken efter deres optræden på tv. Men den tidligere ’Big Brother’-deltager Shawn lover, at han som kunstner er markant anderledes end sine forgængere.

- Jeg er Shawn Kernon, og ingen andre er som jeg. Jeg har kæmpet de sidste syv år for at være den person, jeg er i dag, og derfor er der ingen som mig. Jeg er ’Dr. Illuminum,’ (Shawns kunstnernavn, red.), og ingen kan opnå den samme rolle som ham, siger Shawn til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’ Katja: Jeg ER en rappenskralde

Shawn bliver til Dr. Illuminum

Når Shawn spiller sin musik, går han under kunstnernavnet ’Dr. Illuminum’, og det er der en helt særlig grund til.

- Jeg har skabt et Alter Ego ved navn Dr. Illuminum, som kommer til at være den rolle, jeg påtager mig, når jeg går op på scenen, fortæller Shawn og fortsætter:

- Jeg laver som den første person nogensinde en fusion med gammelt Rock & Roll, Sleazy attitude og en electro house væg som trykker én sønder og sammen!

Projektet Dr. Illuminum har været tre år undervejs og er stadig i sin opstartsfase, men drømmene er store for Shawn:

- Når jeg ser Alice Cooper, King Diamond og Iggy Pop stå på scenen, så ved jeg bare, at jeg skal opnå det samme! At kunne være en person, som er så langt væk fra virkeligheden og være så langt væk fra den sociale verden tænder mig en smule, faktisk.

- Jeg har lov til te mig som en galning oppe på en scene velvidende om, at når jeg træder ned derfra, så er det tilbage til virkeligheden.

Få en forsmag på Shawns debutsingle her

Fra ’Big Brother’ mod Dr. Illuminum

Shawn røg ud som en af de første ved dette års ’Big Brother’, men målet med deltagelsen i programmet har hele tiden stået klart for Shawn.

- Min deltagelse i Big Brother skyldtes, at jeg ville opnå en transformering fra virkelighedens rammer og hen mod mit største projekt nogensinde ’Dr. Illuminum’. Jeg kigger tilbage på ’Big Brother’-minderne og tænker: ’Der var jeg, her står jeg nu, og der er jeg på vej hen’.

Shawn har pt. intet pladeselskab i ryggen, men påpeger dog, at han ligger i forhandling med tre internationale pladeselskaber.

Dr. Illuminum’s debut single ’Patient Zero’ er gratis og kan downloades på Soundcloud i dag fra klokken 18.00.

'LÆS OGSÅ: Tania ude af ‘Big Brother’: Det var min egen skyld

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.