Phillip blev mistænkt som morderen, og han endte med at ryge ud af 'Big Brother', Foto SBS
Phillip blev mistænkt som morderen, og han endte med at ryge ud af 'Big Brother', Foto SBS

’Big Brother’-Phillip: Komisk, jeg røg ud

’Big Brother’- morderens skumle planer fik fatale konsekvenser for Phillip.

Torsdag aften valgte seerne at stemme Phillip og Malene ud efter en vanvittig uge i ’Big Brother’-huset. Camillas veludførte morder-mission lykkedes, og det fik vendt alt på hovedet.

- Det er pisseærgerligt, at jeg røg ud på den måde, som jeg gjorde. Det er sgu komisk, at jeg skulle ryge ud på grund af Camillas spil, siger Phillip til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Malene: Camilla er så falsk

Missede muligheden for Camilla-exit

Reaktionerne var store hos alle deltagerne, da de fandt ud af, at det var Camilla, der var blevet sat på morder-missionen.

-Det er så sygt! For helvede, hvem ellers skulle have været morderen. Det var nok den største mulighed, vi fik for at få Camilla ud, og det glippede. Det er pisseærgerligt, lyder det fra Phillip, som fortsætter:

- Men det er godt spillet af Camilla. Jeg tager sgu hatten af for hende.

LÆS OGSÅ: Chok: ‘Big Brother’-deltagers far er død

Masser af sex- intet job

Inden Phillip gik ind i ’Big Brother’-huset, havde hans arbejdsgiver fortalt ham, at han ikke skulle have sex på skærmen, hvis han ville beholde sit job som pædagogmedhjælper. Alligevel trodsede Phillip sin arbejdsgiver og gav den gas under dynerne sammen med Hartman.

-Det faldt mig naturligt ind at have sex. Jeg holder meget af hende. Det var først bagefter jeg tænkte: Hov, der røg det job, det var så det. Der gik lige nogle dage, men så var jeg også afklaret med det.

Så nu hvor Phillip er kommet ud i friheden igen er det uden fast job, men det kan måske også have sine fordele.

-Jeg har klart lyst til at ses med Hartman igen. Jeg ved ikke, hvad der skal ske mellem os, det skal vi lige tale om, og så tager vi det derfra. Men nu har jeg jo ikke noget arbejde, så måske jeg havner ovre i Jylland hos hende, griner Phillip.

LÆS OGSÅ: Hartmann om Phillip: Vi skal ikke være kærester

En ny og bedre Phillip

Phillip fortryder intet ved sit ophold og mener selv, at ’Big Brother’- oplevelsen har givet ham utrolig meget.

-Jeg har lært at sætte mange ting før mig selv. Før var jeg meget egoistisk, så jeg håber, at jeg nu kan blive bedre til at tilbringe mere tid sammen med min familie - og især min bror. Ham har jeg sgu ikke altid været lige sød over for, indrømmer Phillip.

LÆS OGSÅ: Sex i ‘Big Brother’-huset: Se klippet her

Selvom Phillip ikke vandt titlen som vinder af ’Big Brother 2013’, så føler han alligevel han har vundet lidt.

-Det har jo været den vildeste og fedest oplevelse. Jeg har lært en masse om mig selv og fået nogle dejlige nye bekendtskaber, slutter han.

LÆS OGSÅ:’Big Brother’-Katja: Jeg fortjente det ikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.