Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen.dk
Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen.dk

'Big Brother'-Martin bliver bartender i Marielyst

'Kongerne' var der for to år siden, og nu er det 'Big Brother'-charmørens tur til at styre løjerne i Marielyst.

Efter Martin tidligere i år slog sine folder i 'Big Brother'-huset har han været en ombejlet herre. Hos damerne især, men nu er diverse barejere også begyndt at slå kløerne i ham.

-Jeg skal til Marielyst hele sommeren og styre en realitybar. Der kommer realitystjerner ned og bor uge efter uge, fortæller Martin til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Nu skal jeg bare ned og være 'Kongen af Marienyst' og håbe på, at der dukker en dronning op til mig.

LÆS OGSÅ: Realitypar: Vi er ikke længere kærester.

Strand om dagen, fest om natten

Det er barejer Johnny, der i forvejen har diskotek 'Zone' i Naksskov, som har ansat Martin. Det har han gjort, efter 'Big-Brother' fyren tidligere har været gæstebartender hos ham.

-Stedet hedder 'Diskotek Kiwi', og festen begynder den 21. juni og slutter midt august. Jeg har en lejlighed stillet til rådighed af diskoteket. Der kommer jeg til at bo med de realityfolk, som kommer.

Martin skal styre diskotekets ene bar, som bliver en ren realitybar. Men selv om bartenderjobbet primært foregår om natten, skal han ikke drive den af i dagtimerne.

-Om dagen skal jeg, sammen med de realityfolket, dele flyers ud på stranden, snakke med gæsterne og prøve at få dem ned til 'Kiwi' om aftenen. Baren har en indgang, hvor der vil være fri bar hele natten. Diskoteket ligger lige midt i centrum og ud til stranden.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Martin: Tilbudene vælter ind

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.