’Big Brother’ Katja: Jeg ER en rappenskralde

Hun siger tingene, som de er. Der er ingen omsvøb og måske var det den facon, som sendte Katja til tælling ved torsdagens ’Big Brother’ Live Show.

Katja viser sine følelser og er ikke bleg for at sige sin mening. I går gav seerne deres mening til kende og sendte hende ud af ’Big Brother’.

- Jeg ved godt, at jeg kan være en rappenskralde, så det kom ikke som en overraskelse, at det var mig, der røg ud, erkender Katja over for Realityportalen.dk. og fortsætter:

- Jeg kan bare ikke holde min kæft og bliver som en tikkende bombe, hvis jeg brænder inde med mine følelser. Jeg arbejder ud fra mine følelser og bliver nødt at komme ud med dem. Det kan jeg ikke lave om på. Jeg er sgu lidt af en truckerkælling, men jeg er, som jeg er.

LÆS OGSÅ: Hartmann: Det var ekstra hårdt denne gang!

Får en del kritik

Katjas til tider skrappe personlighed har kastet en del negative kommentarer af sig. Men det rører ikke den hårdføre blondine.

- Ærligt talt så griner jeg lidt ad de folk, som kommer med sådanne kommentarer. Tænk, at de gider at bruge al den tid og energi på at dømme os andre. Jeg har lidt ondt af dem.

De negative kommentarer praller af på Katja, som mener, at hun er mere klar på at møde de knap så flatterende kommentarer efter sit andet ’Big Brother’ exit.

- Jeg tror ærlig talt, at det er nemmere for mig at komme ud denne gang i forhold til første omgang, fordi jeg ved, hvad der venter mig. Første gang var der en del kritisk respons, som jeg måske ikke var så forberedt på, så jeg kan nærmest kun blive positivt overrasket i denne omgang, lyder det kækt fra Katja, som fortsætter:

- Sidst var folk bitre og svinede mig og min familie til. Det kan jeg ikke bruge til en skid! Men jeg tager gerne kampen op, men det skal være på en voksen måde. Kommer folk med konstruktiv kritik, så er jeg da villig til at tage en dialog.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-finalen 2013 er lige om hjørnet

Jernladyen blødte op

Da Katja kom ind i ’Big Brother’- huset som skurk, var taktikken klar.

- Da jeg var skurk var min taktik at spille spillet og være mere hård og kold og bare køre derudad.

Alligevel kunne den blonde rappenskralde ikke lægge følelserne til side og køre den hårde stil, som hun ellers havde planlagt.

- Da jeg kom ind i huset igen og så Tania, Tarik og Dennis kunne jeg bare se, at det ikke var en mulighed for mig at køre den hårde stil. Jeg har faktisk spillet mere med hjertet denne gang end første gang jeg var inde. Jeg ville gerne kunne se mig selv i øjnene, når jeg ikke længere var i ’Big Brother’ huset. De mennesker jeg holder af inde i huset er vigtigere for mig end de 500.000kr., fastslår Katja.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.