’Big Brother- Julie: Vi er ikke kærester mere!

Det har været en turbulent tid for Julie og Martins forhold, og i weekenden gik forholdet i stykker.

For et par uger siden var alt fryd og gammen mellem de gamle ’Big Brother’- deltagere Julie og Martin. Men der kom hurtigt skår i glæden, da først Julie blev beskyldt for utroskab, og senere hen stod Martin overfor lignende beskyldninger.

- Det har været en rigtig lorte-weekend! Det hele er så total tragikomisk, fortæller Julie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Hartmann: Jeg er meget forelsket

Kan ikke holde ud at blive mistænkt

I weekenden gjorde Martin det klart over for Julie, at han absolut ikke stoler på hende.

- Martin blev ved med at sige, at jeg lyver, og at han godt ved, at jeg har været ham utro. Jeg er så træt af, at jeg, hver eneste gang jeg går i byen, skal høre for, at jeg er sammen med andre. Jeg kan ikke holde ud og blive mistænkt, lyder det irriteret fra Julie, som uddyber:

- Martin sagde, at hvis ikke jeg indrømmede, at jeg havde været ham utro, så var det slut. Og det ville jeg selvfølgelig ikke indrømme, når det jo ikke er sandt, så derfor sluttede vores forhold så. Det gider jeg ikke stå model til, slår Julie fast.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’-Julie afviser rygter om utroskab

Boede med ekskæresten

Efter Julie kom ud af ’Big Brother’- huset anden gang, var der pludselig en del, hun skulle have afklaret med Martin.

- Inden jeg kom ind i huset anden gang fortalte Martin mig, at han boede sammen med en kammerat. Men inde i huset fortæller Viktor mig, at Martin altså bor sammen med sin ekskæreste, fortæller Julie og fortætter:

- Jeg sender en sms til Martin, da jeg kommer ud, hvor jeg spørger ind til, hvem han bor med, og han fortæller mig, at det er sammen med sin ekskæreste. Jeg var forstående for situationen og udviste Martin tillid. Derfor er det også mega irriterende, at Martin ikke stoler på, hvad jeg fortæller ham, når jeg ikke har vist ham andet end tillid.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’- Julie: Jeg er ikke en ond skurk!

Martin har bolden

Efter en noget rodet weekend, forsøger Julie nu at få det hele lidt på afstand.

- Jeg må indrømme, at jeg føler mig lidt dum efter alt det, Martin har fortalt mig og beskyldt mig for. Jeg ved ikke, hvad fanden mandens problem er! Hvis han har et tillids-issue, så er jeg glad for, jeg er ude af det nu. Vi prøvede, men han troede, jeg var fuld af løgn. Jeg gider ikke bruge så meget krudt på igen og igen at skulle bevise over for Martin, at jeg ER loyal. Jeg synes ikke, jeg har vist ham andet.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother' tvinger deltagere til at tabe sig

Selvom Julie og Martins forhold er slut, så holder Julie stadig døren lidt på klem.

- Jeg skal ikke afvise, at jeg er åben for at snakke om det, hvis Martin siger, at han tog fejl. Jeg gør også nogle fucked up ting, og jeg savner ham. Men han skal også være klar over, at jeg ikke vil spilde min tid med sådanne diskussioner. Det er jeg blevet for gammel til. Jeg har skrevet en sms til ham i lørdags, så det er hans tur til at tage kontakten, andet er jeg for stolt til, slutter Julie.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.