Foto: Kristine Havemann, SBS
Foto: Kristine Havemann, SBS

’Big Brother’- Julie: Jeg er ikke en ond skurk!

For at sikre sig overlevelse i ’Big Brother’- huset er beboerne ofte tvunget til at sætte følelserne til side, det var svært for Julie.

De tre skurke Katja, Viktor og Julie kæmpede indbyrdes om at blive den bedste skurk og sikre sig immunitet. Julie tabte kampen, hvilket resulterede i en nominering, som til sidst kostede hende pladsen i ’Big Brother’- huset.

- Det er selvfølgelig en nederen følelse at ryge ud, men nu har jeg fået hele turen og er røget ud på normal vis. Jeg har været mig selv hele vejen og står ved de valg, jeg har truffet, lyder det afklaret fra Julie.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltagere er blevet kærester

Følte mig dum

Julies ’Big Brother’- comeback varede kun i 24 timer, før hun igen blev smidt ud af ’Big Brother’- huset.

- Jeg følte mig måske lidt dum i starten over, at jeg nærmest røg ud lige så hurtigt, som jeg røg ind. Men den følelse er jeg ovre nu, og jeg er faktisk lettet over at være ude igen, fortæller Julie og fortsætter:

- Jeg havde en masse tanker derinde og havde det ikke sjovt. Jeg er glad for, at jeg greb muligheden for at komme tilbage, men nu jeg er også mættet af ’Big Brother’.

LÆS OGSÅ: Martin: 'Big Brother' har hugget min kæreste

Har ikke meget til overs for Viktor

Som superskurk skal man være egoistisk og gøre tilværelsen sur for andre, og den rolle havde Julie lidt svært ved at leve sig ind i.

- Det var da sjovt nok at prøve, men Viktor var klart den ideelle som skurk. Han kan om nogen være superskurk - også i det virkelige liv. Jeg har faktisk ikke så meget tilovers for ham, fastslår Julie. I det hele taget var selskabet i skurkehulen  ikke et selskab, som passede superskurken Julie.

- Jeg var tvunget til at være sammen med to mennesker, jeg ikke bryder mig om. Så jeg havde det lidt stramt over det.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’: En gammel deltager vender tilbage

Delte stemmerne med Silas

Det kom ikke som en overraskelse for Julie, at hun endnu en gang blev stemt ud.

- Jeg håbede på, at jeg ville blive reddet, men jeg tror måske, at Silas og jeg delte stemmerne imellem os, da vi står for de samme ting, vurderer Julie og fortsætter:

- Vi minder om hinanden i forhold til Camilla-problematikken. Det har altid været min mission, at Camilla skulle have det godt - og til det gav Silas en hånd med. Derudover deler vi de taktiske holdninger. Jeg har givet udtryk for, at man skal redde sin egen røv frem for guldpakken, og den holdning deler Silas også.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser