Martin blev kærester med Big Brother-delktageren Julie efter hjemkomsten Foto: Privat
Martin blev kærester med Big Brother-delktageren Julie efter hjemkomsten Foto: Privat

’Big Brother’-Julie afviser rygter om utroskab

Trods rygter om utroskab danner Julie og Martin stadig par - indtil videre.

Det var med stor forvirring og en masse blandede følelser, da Julie i torsdags kom ud af ’Big Brother’- huset og blev konfronteret med rygter om, at Martin havde været hende utro.

- Malene greb hurtig fat i mig efter Live-showet og fortale mig, at de rygter som svirrede omkring Martin ikke passede, og at han altså savnede mig helt vildt. Men på det tidspunkt var jeg noget forvirret omkring det hele, fortæller Julie til Realityportalen.dk.

Men allerede inde i ’Big Brother’- huset stak Viktor til Julie omkring hendes og Martins forhold.

- Viktor sagde til mig, at Martin så sin eks. Det var sindssygt ubehageligt at høre sådan noget, og Viktor blev ved med at sige ting a la: Hun (ekskæresten, red.)bliver vel nok også ked af det, når hun finder ud af, at han også ser dig, Julie.

- Jeg gik ud i badet og tudede efter den bemærkning, men jeg ville ikke vise det over for de andre beboere. Det er bare Viktor i en nøddeskal sådan at skabe splid, lyder det irriteret fra Julie.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

Stoler på Martin

Der gik heller ikke lang tid fra Julie kom ud af huset, til at hun konfronterede Martin med rygterne.

- Det var akavet og meget stille det første minut, da jeg ringede til ham. Jeg spurgte, hvad han havde lavet, og Martin vidste med det samme, hvad det hele drejede sig om, og han forsikrede mig om, at der ikke var noget om det, forklarer Julie og uddyber:

- Martin gav mig sit ord på, at han ikke har haft en kæreste samtidig med, at han har datet mig. Men han fortalte mig samtidig også, at der var lidt at uddybe i forhold til rygterne. Hvad det er, aner jeg ikke, men jeg kan forestille mig, at han måske har set en anden, da jeg var inde i ’Big Brother’- huset første gang. Jeg er stadig pisse vild med Martin, men fortæller han mig, at han har en anden kæreste, så er det slut!

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltagere er blevet kærester

Småkysset med Walid og Danijel

Hvis det alligevel viser sig, at Martin har skidt i egen rede, så er Julie selv nu heller ingen engel.

- Selvom Martin og jeg havde lidt kørende, så småkyssede jeg jo også med Walid (Knaldperlen, red.) og Danijel, da jeg var inde i ’Big Brother’- huset i første omgang, imens Martin var ude på den anden side. Jeg var vel selv lidt halv-utro, indrømmer Julie og fortsætter:

- Så derfor kan ikke tillade mig at være sur over, hvis Martin også har hygget sig lidt på samme tidspunkt, det er fair nok. Det var jo også hårdt for ham at se mig lave de ting på tv. Jeg står ikke i en position til at kunne skælde ham ud og bebrejde ham noget.

LÆS OGSÅ: Martin: ‘Big Brother’ har hugget min kæreste

Sammen klarer vi alt

Trods den lidt turbulente tid i Julie og Martins nye forhold, så er Julie overbevist om, at alt nok skal vende sig til det gode.

- Jeg bliver nødt til at stole på Martin, for jeg vil rigtig gerne, at der sker noget seriøst mellem os. Jeg tænker meget på ham hele tiden. Vi skal være sammen, og det skal være os, lyder det forelsket fra Julie.

- Jeg har stadig hovedet med og vejer situationen, men jeg tror på ham. Jeg håber ikke, jeg bliver total blind og ikke kan skelne rigtigt fra forkert midt i al den forelskelse. Pt. kan Martin jo bilde mig alt ind, men jeg vælger at stole på ham.

Julie og Martin skal tilbringe weekenden sammen, og Julie regner med, at der falder ro over det hele, og at der kommer helt styr på tingene.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.