David og Ronni er blevet smidt ud af 'Big Brother' efter en voldelig episode. Foto: Kanal5
David og Ronni er blevet smidt ud af 'Big Brother' efter en voldelig episode. Foto: Kanal5

'Big Brother'-deltagere fortryder voldeligt exit

David og Ronni blev natten til mandag smidt ud af 'Big Brother'-huset på grund af voldelig adfærd, hør deres forklaring her.

I ikke engang et døgn nåede husets beboere at leve under ugens tema, som var Politistaten, hvor Dennis og David var betjente, inden det kulminerede i et kæmpe skænderi natten mellem søndag og mandag.

I mandagens afsnit kunne man se skænderiet, som kulminerede, da David i raseri gav Ronni en lussing. 'Big Brother' isolerede de to deltagere, og umiddelbart efter episoden ekskluderede 'Big Brother' de to reality-deltagere på grund af deres voldelige og truende adfærd.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk

- Dette er Big Brother. Der er nultolerance overfor vold og voldelig adfærd i 'Big Brother'-huset. Efter aftenens hændelse er David og Ronni derfor ude af 'Big Brother 2013', og de kommer ikke tilbage, sådan lød beskeden søndag nat ifølge Kanal5.dk til beboerne efter det voldsomme skænderi.

Det betyder, at landmanden Ronni og David, der for nyligt mistede sin far, nu har sagt farvel til de øvrige beboere og muligheden for at forlade Big Brother huset med 500.000 kr. på lommen. Der er ingen tvivl om, at begge de to kamphanerfortryder situationen, hør hver deres forklaring i videoerne nedenfor.

Davids forklaring

 

Ronnis forklaring  

Følg dramaet og se de øvrige beboeres reaktion i aften kl. 21.00 på Kanal5

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.