'Big Brother'-Camilla: Jeg er meget ked af det

Finaleugen og det taktiske spil er i fuld gang, og det blev samtidig et farvel til Camilla.

For Camilla sluttede ’Big Brother’- eventyret brat, da de andre beboere, med Tania i spidsen, gik bagom ryggen på hende og smed hende ud af ’Big Brother’.

- Jeg er meget, meget ked af den måde, det foregik på, fortæller en tydelig skuffet Camilla til Realityportalen.dk.

- Jeg troede, at vi (alle beboerne, red.) havde en aftale om at droppe denne opgave og ikke smide hinanden ud, men jeg er åbenbart for godhjertet og for godtroende. Jeg vil gerne se det bedste i folk, så jeg må indrømme, at jeg stadig er helt paf over den måde, jeg er røget ud på.

LÆS OGSÅ: Homoseksuelt bryllup i ‘Big Brother’-huset

En værdig vinder

Skuffelsen over Camillas ex- medbeboeres opførsel er til at tage og føle på, og ifølge Camilla selv findes der med hendes exit ingen værdig vinder af ’Big Brother 2013’.

- Jeg er rystet over de andre beboers falske og kolde spil. Mit eventyr var slet ikke slut, og jeg havde set mig selv som vinder. Jeg var den eneste værdige vinder af de tilbageblivende inde i huset. En værdig vinder er nemlig en person, som har været sig selv 100 procent, og det har jeg været hele vejen. Jeg er stolt af mig selv og stolt over, at seerne ikke stemte mig ud.

Selvom det ærgrer Camilla meget, at hun nu er ude af ’Big Brother’, så ville hun ikke vinde for enhver pris.

- Det er noget lort, at jeg er ude. Jeg er jo en fighter og ville gerne vinde. Jeg kunne måske have reddet mig selv ved at smide Victor direkte ud, men sådan er jeg ikke som person. Jeg er ikke den der iskolde og magtgale person. Jeg ville gerne vinde, men der er grænser for hvordan, jeg gerne vil vinde. En halv million er godt, men min personlighed er vigtigere, slår Camilla fast.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Amanda: Victor skal vinde

Vil lave mere tv

’Big Brother 2013’ har med Camillas ord været det skønneste eventyr, og har givet hende blod på tanden efter flere tv- oplevelser.

- Jeg vil gerne være med i '4- stjernes middag'. Og så vil også gerne være med i ’Bypiger søger bonderøve.’ Generelt er jeg bare frisk på at deltage i noget, hvor man udvikler sig. Jeg vil bare lave mere tv. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at være vært på et program, hvor der er vilde udfordringer, og hvor man skal bruge hjernen.

’Big Brother’ har, ifølge Camilla, uden tvivl været en oplevelse for livet.

- Skulle jeg på nogen måde få muligheden for at være med i ’Big Brother’ igen, så vil jeg sige ja lige på stedet. Jeg kunne godt tage 100 dage mere. Jeg elsker ’Big Brother’ af hele mit hjerte, jeg mangler bare lige de sidste fire/ fem dage, slutter Camilla.

Se med i aften kl.21.00 på kanal 5, hvor beboerne går bag om ryggen på Camilla og smider hende ud.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.