Sarah Grünewald til 'Vild med dans - Knæk Cancer' 2021 på Det Kongelige Teater. (Foto: Henrik R Petersen)
Sarah Grünewald til 'Vild med dans - Knæk Cancer' 2021 på Det Kongelige Teater. (Foto: Henrik R Petersen)

Berørt Sarah Grünewald efter 'Vild med dans': Jeg var ikke til stede

'Vild med dans'-værtinden havde sin storebror i sine tanker, da hun var med til at afvikle det store 'Knæk Cancer'-show i Det Kongelige Teater.

Da der den 29. oktober blev danset i den gode sags tjeneste på scenen i Det Kongelige Teater, gjorde det et helt særligt indtryk på 37-årige Sarah Grünewald.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

- Det har været den smukkeste 'Vild med dans - Knæk Cancer'-aften, jeg har været med til i mine mange sæsoner her i 'Vild med dans'. Der har været et eller andet særligt ved det i år, jeg synes virkelig, det er et flot program, vi har lavet, sagde hun efter showet.

Sarah Grünewald har været vært på 'Vild med dans' siden 2013 og dermed oplevet mange 'Knæk Cancer'-aftener, men sidste år og i år var på to forskellige måder noget helt særligt for hende.

SE BILLEDET: Sofie Linde endt i uheldig situation

Det skyldes blandt andet, at hun sidste år den 10. november mistede sin storebror til kræft.

- Så sidste år var det lidt mærkeligt for mig at afvikle det, jeg var måske ikke helt til stede, som jeg har været i år. Så det kan egentlig også bare være derfor, at jeg virkelig nød det i aften, lød det fra værtinden, der havde flere personer med sig i tankerne den aften:

- Det er min bror, og så er det måske også alderen nu. Jeg kender bare rigtig mange, der har veninder og familiemedlemmer, og jeg hører det alt for tit, at der er nogen, der har fået kræft, og det tror jeg, der er mange, der kan nikke genkendende til.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre