Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann

Bendtners eks’er kæmper om seerne: Tv-krig

Der er dømt krig på tv-skærmene mellem Bendtners to ekskærester.

Det vakte noget opsigt, da Kanal 4 i februar præsenterede nye programmer fra både Caroline Fleming og Julie Zangenberg.

Især fordi "Baronessen og mig" og "Julies madselskaber" skulle sendes på samme aften. På den måde fik de indirekte spillet Nicklas Bendtners på det tidspunkt nuværende og tidligere kæreste ud mod hinanden. Det har dog været et forholdsvis udramatisk, om end meget dyrt stunt. For seerne har svigtet i stor stil.

LÆS OGSÅ: Nyt kendis-par: Bendtner og Amalie?

LÆS OGSÅ: Zangenberg før musical-debut: Bendtner kommer ikke

Da sidste afsnit af Caroline Flemings "makeover"-program blev sendt, så kun 44.000 med. Det var dog væsentligt flere end Julie Zangenberg kunne trække. Kun 19.000 så Julie og Annette Heick lavede mad sammen i et nordsjællandsk sommerhus, der i øvrigt er ejet af Nicklas Bendtner.

At seertallet på ingen måde står mål med investeringen, er der ingen tvivl om. Til gengæld er det noget uvist, om de får en sæson to.

- Det er for tidligt at sige noget om. Vi er glade for begge programmer. Vi kommer med en større relancering af kanalen i næste sæson, så alt er stadig åbent, siger Maiken Wexø, programdirektør hos Discovery Networks Danmark.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører: Jeg tror stadig på kærligheden

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.