Edri og Baris har begge medvirket i 'Robinson'. Nu skal de begge være med i 'Stjerne Boksning', og de kom derfor til åbningen af Locos nye forretning 'Pita Pusher'. (Foto: Anthon Unger)
Edri og Baris har begge medvirket i 'Robinson'. Nu skal de begge være med i 'Stjerne Boksning', og de kom derfor til åbningen af Locos nye forretning 'Pita Pusher'. (Foto: Anthon Unger)

Baris løber stor risiko med 'Stjerne Boksning'

Baris kan ikke takke nej til en udfordring som 'Stjerne Boksning', også selvom det kan få store konsekvenser for hans helbred, da han for nylig er blevet opereret for vejrtrækningsproblemer.

Baris Balo, der har medvirket i 'Robinson', har i år også sagt ja til at blive en del af 'Stjerne Boksning' sæson 2, hvor reality-deltagere og andre kendte og ikke kendte amatør boksere skal dyste mod hinanden i en rigtig boksekamp.

Baris har dog lidt mere end æren på spil, han er nemlig for nylig blevet opereret i næsen.

- Jeg har sparet (bokset mod andre red.), men det må jeg ikke rigtig. Jeg må faktisk slet ikke få slag til næsen det næste år, fordi jeg blev opereret for tre uger siden. Jeg fik et næsetip-løft, der skulle hjælpe på min vejrtrækning, fordi jeg ikke trak vejret så godt, fortæller Baris.

LÆS OGSÅ: Baris åbner donut-butik: Ikke en kopi af Türker

Oplevelsen i 'Stjerne Boksning' holder ham dog ikke tilbage.

- Jeg har gjort op med mig selv, at brækker den, så brækker den. Jeg gider ikke begrænse mig og være forsigtig, fortæller Baris, der for første gang blev opereret i næsen i 2015.

LÆS OGSÅ: Peter Birchs nye kæreste: Jeg er shaman

- Jeg fik lavet mine næseskillevægge, fordi jeg ikke kunne få vejret, og folk, der sad ved siden af mig, blev stresset over at høre mig trække vejret så tungt. Men den første operation hjalp ikke, så jeg blev opereret anden gang her i august, og det har hjulpet, fortæller Baris til Realityportalen.

Baris ved dog godt, at han løber en meget stor risiko ved at være med.

- Det er mega farligt, og det er mega dumt, og det er mega uansvarligt. Men jeg takker ikke nej til sådan en udfordring, det kan jeg ikke. Jeg håber bare, at jeg heler hurtigere end andre.

LÆS OGSÅ: CHOK: Aggressiv Sami går HELT amok

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i 'Singletown'