Foto: Klaus Bo Christensen
Foto: Klaus Bo Christensen

'Bagedyst'-dommer ansætter tidligere 'bagedyst'-finalist

Dommer Katrine Foged Thomsen har ansat en tidligere 'Bagedyst'-finalist i sit bageri i Dragør.

Det kan godt være, at 22-årige Kirsten Jazmin Thur ikke fik titlen som vinder af 'Den store bagedyst', men til gengæld har hun vundet en læreplads i 'Bagedyst'-dommer Katrine Foged Thomsens bageri, Grannys House i Dragør.

- Hvis man kender mig og har været i Grannys House, kan man se en klar sammenhæng. Farverne, bagværket, stemningen. Jeg føler mig enormt meget hjemme her, fortæller Kirsten til dr.dk.

Rigtig meget tyder på, at Katrine Foged Thomsen allerede under 'Den store bagedyst' havde øje på, at Kirsten ville passe rigtig fint ind i hendes bageri.

- Jeg så et klart match. Kirstens stil, tempo, tilgang og gode idéer. Men samtidig var jeg jo også dommer og faglig overfor alle i konkurrencen - også over for Kirsten, siger Katrine til dr.dk.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: AFSLØRING & SMUGKIG: Linse klar med helt nyt program

Kirsten: Jeg drømmer om en farverig foodtruck

Selvom Kirsten og Katrine kender hinanden fra 'Bagedysten', får Kirsten hverken fortrinsret eller bliver favoriseret. Kirsten er ansat på helt samme vilkår, som bageriets seks andre elever, og hun møder klokke 22 om aftenen og bager til mellem 5 og 6 om morgenen.

Den tidligere 'Bagedyst'-finalist har allerede en klar drøm om, hvad hun vil, når hun forhåbentligt står med en afsluttet svendeprøve og er færdiguddannet konditor om fire års tid.

- Drømmen er at lave en farverig foodtruck med bagværk, kaffe og kager. I et folkevognsrugbrød, selvfølgelig, siger Kirsten.

LÆS OGSÅ: Irina: Sådan er forholdet til Morten i dag

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-holdet er klar til den nye sæson