'Badehotellet'-stjerne i omfattende operation

Skuespillerinden glæder sig over sin nye hofte, selvom hun undervejs havde svært ved at erkende, at det var nødvendigt.

Den 53-årige skuespiller Anne Louise Hassing har fået ny hofte, fordi hun gennem længere tid har været plaget af slidgigt. Det fortæller hun i P4-programmet 'Badabing' til værten, komikeren Carsten Bang.

Anne Louise Hassing - som vi blandt andet kender i rollen som fru Therese Madsen i TV2-hitserien 'Badehotellet' - fortæller i radioprogrammet, at hun i starten havde svært ved at erkende, at hun havde brug for en ny hofte.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Jenna: Albert har mødt hele familien

Derfor forsøgte hun i stedet gennem alternative metoder at forberede sin hoftes tilstand, blandt andet ved at hun skiftede over til vegansk kost og dyrkede yoga.

- På det tidspunkt var jeg ikke rigtig sådan mentalt klar til at få min hofte skiftet ud. Jeg ville gøre, hvad jeg ligesom kunne, for at se, om jeg kunne holde den kørende, fortæller Anne Louise Hassing.

På grund af sin hofte måtte Anne Louise Hassing takke nej til en 'City Singler'-liveturné og en rolle i TV2-serien 'Sygeplejeskolen'. Men ottende sæson af 'Badehotellet' fik hun heldigvis i hus.

Lars Ranthe (grosserer Georg Madsen), Anne Louise Hassing (Therese Madsen), Anette Støvelbæk (Alice Frigh), Sonja Oppenhagen (Lydia Ploug), Cecilie Stenspil (Helene Weyse) og Peter Hesse Overgaard (kontorchef Hjalmar Aurland) i 'Badehotellet' (Foto: Mike Kollöffel/TV 2).
Lars Ranthe (grosserer Georg Madsen), Anne Louise Hassing (Therese Madsen), Anette Støvelbæk (Alice Frigh), Sonja Oppenhagen (Lydia Ploug), Cecilie Stenspil (Helene Weyse) og Peter Hesse Overgaard (kontorchef Hjalmar Aurland) i 'Badehotellet' (Foto: Mike Kollöffel/TV 2).

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans' og 'Badehotellet': Sådan får Merete tid til det hele

Fantastisk!

Selvom de alternative metoder hjalp på Anne Louises hofte, så var en operation uundgåelig. Da coronakrisen så kom i marts måned, og Anne Louises træningscenter blev lukket ned, fandt hun ud af, at tiden var inde til at give efter for sin krop og få udskiftet hoften.

- Jeg begyndte at få rigtigt ondt, og så tænkte jeg: Ej, nu går den altså ikke længere. Nu var jeg klar. Og der synes også på det tidspunkt, at jeg havde gjort, virkelig hvad jeg kunne, og al min energi efterhånden gik faktisk til at kunne holde den hofte kørende, så det tog rigtig meget, fortæller hun.

- Så nu har jeg fået ny hofte simpelthen, det er fantastisk!

LÆS OGSÅ: Vil du være med i ‘Badehotellet’? Nu har du chancen!

Vellykket operation

Heldigvis gik operationen godt, og Anne Louise har ikke siden mærket noget til den nye hofte. Så hun er forståeligvis lykkelig for sin beslutning om at få udskiftet sin slidgigtplagede hofte.

- Jeg troede egentligt, det ville være værre, men allerede tre måneder efter, så kunne jeg faktisk alt igen. Så man kan jo godt sige til sig selv, at hvorfor i alverden gjorde jeg ikke det noget før, lyder det fra skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Kronprinsparret og deres tre yngste børn har fået svar på coronatest