'Badehotellet'-stjerne afslører: Jeg var så bange

Viljen endte med at overskygge frygten for 'Badehotellet'-stjernen, Ulla Vejby.

Ulla Vejby, 37, er nok bedst kendt som stuepigen Edith i 'Badehotellet', men lige nu er hun aktuel i teaterversionen af Hella Joofs 'Oh Happy Day' fra 2004. Her spiller hun den målrettede Grethe, som er stålsat på, at kirkekoret i den lille landsby skal udvikle sig til et gospelkor, da chancen byder sig.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Merete Mærkedahl fortæller om den nye sæson Badehotellet...

– Grethe har en stor personlighed. Hun er hård at spille, for hun har et højt gear, men hun er også ret sjov at være inde i, fordi hun er så målrettet og skideligeglad med, hvad andre tænker, fortæller Ulla og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Drama efter brud: Hun lyver!

– Selv er jeg meget mere bekymret og bange for andres reaktioner og er mere ængstelig af natur. Det er Grethe bare ikke, hun er ret ligeglad, hvis der er noget, hun gerne vil have, så går hun efter det, fortæller Ulla Vejby, da HER&NU møder hende lige efter københavner-premieren på Folketeatret.

Bange for at synge

Ulla fortæller dog noget om sig selv, som til forveksling lyder som karakteren Grethe, da vi møder hende nogle dage senere i Emdrup Kirke. For da hun gik på Tørring Gymnasium for mange år siden, foregik det i musik-klassen.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro raser efter indbrud: Klamme tyve

– Der var jeg virkelig på glat is, men intentionen var hele tiden at bruge musikken til at komme hen til skuespillet siger Ulla, som også scorede hovedrollen i den årlige musical på skolen.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg var så bange for at synge, fordi jeg var ret genert – ja, den side har jeg også. Jeg kan huske, at vi øvede på musicalen, og jeg måtte stå og holde i klaveret, fordi jeg rystede så meget, fortæller hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘X Factor’-dommer venter barn

– Men jeg lod som om, at jeg var helt cool med det. Fake it til you make it. Bare gør det. Jeg var så stålsat. Så jeg måtte jo bare have vedvarende angstanfald, jeg ville bare have den rolle, fortæller skuespilleren.