'Bachelor'-Stine ked af det: Jeg modtager tarvelige beskeder

Stine kæmper for ikke at lade sig påvirke af de negative beskeder, men det er ikke let.

31-årige Stine Lykke Lorentzen blev på kort tid et kendt ansigt, da hun tjekkede ind i de luksuriøse omgivelser på Rhodos for at deltage i kampen om enten Casper eller Jaffers hjerte og sidste rose.

Med den deltagelse følger naturligvis en masse opmærksomhed i form af blandt andet en god portion nye følgere på Instagram. Til nu har det stort set kun været en positiv oplevelse for Stine, der nu har en profil på det sociale medie, hvor over 20.000 følger med.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

Lige indtil i dag. Onsdagen begyndte ellers med godt humør hos den tidligere 'Bachelor'-deltager, men det tog en drejning, da hun åbnede sin indbakke.

- Jeg har fået mine første tarvelige beskeder her på Instagram, fortæller hun i en insta story og fortsætter:

- Det er sgu ærgerligt, synes jeg. Jeg har lidt svært ved at forstå det der med, at man ikke behandler andre, som man selv gerne vil behandles.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-deltager jubler: Skal være ny TV 2-vært

Egentlig havde Stine aldrig forestillet sig, at hun skulle deltage i et realityprogram, men som hun tidligere har åbnet op om, har hun i flere år af sin ungdom kæmpet med sygdom, og derfor havde hun brug for at kaste sig ud i en ny og vild udfordring, som 'Bachelor' jo var. Hun ved godt, at den slags oplevelser kan have en pris.

- Jeg er helt med på, at det er blevet en del af "gamet", og at mange mener, at hvis man deler ud, så skal man også kunne tage imod. Det var bare uventet, og jeg blev lidt påvirket af det, afslutter hun sit opslag med et billede, hvor det er tydeligt, at hun er berørt.

LÆS OGSÅ: Remee gav 'X Factor'-produktionen et ultimatum

Stine var blandt de sidste to kvinder, da bacheloren Casper Berthelsen skulle vælge, hvem han ville give sin sidste rose til. Den gik ikke til Stine, som blev både vred, skuffet og ked af det. Siden har hun dog fundet kærligheden og har nu i fem måneder dannet par med fotografen Oliver Kielstrup.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om romance med Teitur