'Bachelor'-babe afslører stor hemmelighed

Den tidligere deltager i 'Bachelor' kan ikke være sig selv, hvis hun samtidig skal skjule noget, der fylder så meget for hende.

32-årige Stine Lykke Lorentzen er kendt fra første sæson af datingprogrammet 'Bachelor', som tog seerne med storm sidste sommer. Dengang viste det sig, at hverken Casper eller Jaffer var den eneste ene for Stine. For ham fandt hun først efter programmet, da hun mødte fotografen Oliver Kielstrup.

LÆS OGSÅ: Et dyrebart venskab: Peter Mygind hjalp kollegaen gennem skilsmisse

Artiklen fortsættes under videoen med Bolette og Jaffer, der giver gode tips til den nye 'Bachelor'...

Og nu er en dejlig nyhed blevet delt fra parret side. De arbejder nemlig på at blive forældre sammen og har gjort det i flere måneder.

- Jeg har ikke været mig selv det sidste lange stykke tid, og grunden er. Projekt baby!, skriver Stine i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: Fandt sammen i 'Ex on the Beach' sæson 7

Den tidligere 'Bachelor'-deltager har været meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle inddrage sine over 18.000 følgere i processen. Men nu har hun valgt at gøre det. For sammen med Oliver er hun nu i fertilitetsbehandling, og det kan mærkes både fysisk og psykisk.

De begyndte i behandlingen tilbage i oktober, og Stine mærker, at hele rejsen til nu har gjort stort indtryk.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om nedturen: Afslører alt

- Jeg er imponeret over hele systemet og de muligheder, der er for os, der kæmper med ufrivillig barnløshed i det offentlige. Og egentlig er jeg også blæst lidt omkuld over, hvad krop og sind er i stand til, når målet er noget så stort som at blive nogens mor og at skabe en familie sammen, skriver hun og afslutter opslaget med at fortælle, at nu var det den rette timing til dele den glædelige nyhed:

- Jeg kan ikke være mig selv og samtidig holde noget så stort hemmelig.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stine Lykke (@stinelykke)