AV! Sendes Mads og Michelle ud af 'Vild med dans'?

Ifølge bookmakerne er der tre par, som er i stor fare for at forlade konkurrencen i aftenens 'Vild med dans'.

Sidste fredag var Mads Vad og Michelle Kristensen i omdans mod Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard, men tilpas mange seerstemmer tillod dem at slippe med skrækken. Sådan ser det desværre ikke ud til at gå igen i aften.

Her er der stor risiko for, at parret kunne ryge i en omdans mod enten Freja Kirk og Claudia Rex eller Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt. Det oplyser Danske Spil. 

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mascha og kæresten, Troels, er til Zulu Comedy Galla...

Danske Spil giver odds 2,75 på et exit til Michelle og Mads, mens de to par, Claudia og Freja samt Karina og Michael, ligger side om side med odds 4,50 som de to næste på listen over exit-kandidater.

I det hele taget forudsiger spiludbyderen Danske Spil, at 'Vild med dans' fra nu kommer til at skrue op for spændingsniveauet.

 -Feltet er snævret ind, og alle de dårligste dansere er røget ud. Så nu bliver det noget sværere at forudsige, hvem der er favoritter til at ryge ud. Generelt kan man sige, at vi går ind i et helt ny fase nu, hvor feltet er meget tættere, både i toppen og bunden, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program

Favoritter i 'Vild med dans'

I den anden ende af skalaen er Lise Rønne og Silas Holst, der fredag efter fredag har holdt deres topplacering. Men nu ser det ud til, at Morten Kjeldgaard og Pernille Blume lige så stille haler ind på dem.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen

-Pernille Blume og Morten Kjeldgaard er helt oppe på siden af Lise Rønne og Silas Holst, efter de scorede markant flere point hos dommerne sidste fredag, siger Mathias Reimer Larsen.

Begge par giver odds 2,50 som vindere af TV 2’s underholdningsprogram.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget har Simon Jul tabt sig