(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

AV! Såret Freja efter 'Paradise': Vi gav forholdet en chance

Efter optagelserne til 'Paradise' forsøgte Freja og Daniel at give det en chance. Hvorvidt det skulle være dem eller ej, var de ikke enige om.

Allerede efter få dage i Mexico måtte 'Paradise'-baben Freja og Daniel give efter. De kunne ikke modstå hinanden, og det blev til en del mere end blot at sove tæt.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso har friet - og fik afslag

Der er god mulighed for, at vi kommer til at se Freja og Daniel i samme seng igen i løbet af de næste uger i 'Paradise Hotel', for i hvert fald er flirten blevet taget med hjem til Danmark, hvor de to fortsatte med at se hinanden.

Det fortæller Freja, da Realityportalen møder hende på den røde løber til Reality Awards, hvor hun møder op med 'Paradise'-veninderne Emilie og Sarah.

LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr

- Jeg endte med at blive glad for Daniel på hotellet. Altså ikke sådan, at jeg havde virkelig mange følelser for ham, men jeg kunne godt mærke, at der kom flere, jo mere jeg var sammen med ham. Følelserne blev stærkere, men jeg nåede ikke at blive forelsket. Men jeg kunne sagtens være blevet det, siger Freja.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Freja blev såret

Hun bor i København, og Daniel bor i Aarhus sammen med kammeraten Casper Balo fra denne sæson 'Paradise'. Freja var klar på et langdistanceforhold, men Daniel havde det ikke på sammen måde.

SE BILLEDERNE: Blachmans nye babyliv 

- Da vi kom hjem, skete der nogle ting i hans liv. Han var ikke klar på det på samme måde, som jeg var. Jeg blev ret ked af det, lige da jeg fandt ud af det, og jeg var også ked af det nogle uger efter. Men så kom jeg videre, siger Freja.

- I dag har jeg det vildt godt med Daniel, men vi ses ikke af egen fri vilje. Vi skriver lidt sammen om programmerne og sørger for, at alt er okay. Men vi ses ikke privat.

LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn

Freja fortæller, at der skete flere ting, som har medvirket til, at det ikke kunne blive dem. Blandt andet skete der noget i byen, som gjorde Freja vred. Det er dog afklaret mellem dem i dag.