AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Konflikten fra Færøerne handler pludselig ikke længere om et stort værelse med havudsigt.

Egentlig havde de to stjerner fra 'Forsidefruer' sluttet fred allerede få timer efter, at deres opgør på Færøerne udspillede sig tilbage i august.

Det afsnit har den sidste uge været tilgængeligt på streamingtjenesten Viaplay, og efter Janni i weekenden har set programmet, er vreden og følelsen af uretfærdighed vendt tilbage til hende.

Janni er utilfreds med klipningen af programmet, men nu retter hun også en skarp kritik mod Tina Lund.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

- Jeg synes ikke, Tina har har pli her i livet. Hun er en egoist, for hun er altid sig selv nærmest. Hvis hun havde pli, og hvis det var en konkurrence for hende, så havde hun jo givet de andre det bedste værelse. Men det gjorde hun ikke, forklarer Janni efterfølgende til Realityportalen.

Hun tilføjer:

- Jeg synes virkelig, Tina får sneget sig udenom. Hun er så udspekuleret og sniger sig rundt og støber kuglerne og lader, som om hun ikke ved, hvad hun har gjort, og at det bare var en konkurrence.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt

Falsk i 'Forsidefruer'

Janni fortæller, at hun ikke har talt med Tina Lund om programmet, efter de begge har set det. Men at hendes forhold til hende er ændret nu - selvom hun havde tilgivet hende.

- Jeg synes, hun er nøje beregnende og falsk. Men det ved man jo ikke, hvis man ikke kender hende. Når jeg ser, hvordan programmet er klippet sammen, hvor man ikke viser, hvordan hun i virkeligheden er, så bliver jeg sur, lyder det kontant fra Janni.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

Spørger man Tina Lund, hvordan hun har det med episoden på Færøerne, er tonen en helt anden. Hun holder fast i, at det hele var for sjov.

- Alle måtte gerne få det værelse, vi snakkede også om, at det kunne gå på skift. Der er ingen sure miner herfra. Jeg har ikke noget princip med, at jeg skal bo på det bedste værelse hver gang, siger Tina.

Frisør for fjerde gang

For Janni er hele diskussionen om værelset dog blevet en principsag. Hun føler, at hun ofte ender i den slags konflikter, fordi hun giver et ærligt billede af sig selv, mens Tina Lund ikke deler ud af sig selv og ikke er helt ægte. Det er konflikten på Færøerne ifølge Janni endnu et eksempel på.

Men der er flere eksempler.

- Det er fjerde gang, hun går til frisør i 'Forsidefruer'. Fordi hun skal have noget ud af det - igen er hun beregnende og skal have det bedste. Det er ved at være for meget. Jeg kan næsten kun grine af det. Tænk, at man kan lave tv med én, der går til frisør hele tiden. Hvis jeg ikke havde været med på den tur til Færøerne, så var der jo ikke sket noget, og så ville der slet ikke være noget program, siger hun.

LÆS OGSÅ: Brutal kamp: Rønne beskytter Linde

Tina Lund afviser, at hun medvirker for at få noget ud af det. Det er ikke hende, der vælger den såkaldte storyline til programmet. Det er ofte TV3, der kommer med idéerne.

- Så må Janni jo bede om en anden storyline, det kan jeg ikke rigtig gøre for. Så må hun jo sige til TV3, at hun også har et ønske om at komme til frisør. Det er for eksempel heller ikke mig, der vælger, at vi skal til Færøerne, siger hun.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper

Tina svarer tilbage

Da Realityportalen forelægger Jannis udtalelser for Tina, fortæller hun, at afsnittet fra Færøerne ikke har ændret på, hvordan hun har det med Janni.

- Jeg tror af hele mit hjerte ikke på, at hun har noget imod mig. For vi har det godt sammen. Men det kan være, at jeg føler noget forkert, siger hun og fortsætter:

- Men jeg er da ked af, hvis hun har det sådan. Hun giver rigtig meget til det her program, og jeg har kun ros til hende. Hun er hamrende underholdende, og hun siger så mange skøre og sjove ting. Så jeg giver hende ret – der er ikke noget program uden Janni. Og der er heller ikke noget program uden de andre piger.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen modtog dødstrusler under ‘X Factor’ liveshowet

Torsdag den 18. marts bliver afsnittet vist på TV3 klokken 20.00.