AV! Hård lussing fra Anne P: Hun er ikke min type menneske

Anne Plejdrup lægger ikke skjul på, hvad hun synes om paradisoen.

Flere af 'Paradise'-stjernerne fra den seneste sæson føler sig fravalgt af Anne Plejdrup, efter de er kommet hjem fra Mexico. Det kommer frem i det seneste afsnit af 'Mit Paradiso Liv', hvor paradisoerne mødes til en omgang 'Pandoras Æske' i Danmark.

For eksempel siger Sinan, at han føler sig glemt af Anne, og at det sårer ham. Anne begrunder sin væremåde med, at hun allerede har været igennem hele møllen som paradiso tidligere, og at det derfor er mere naturligt for hende at hoppe tilbage i gamle vaner efter opholdet og tilbringe tid med den omgangskreds, hun har opbygget gennem de sidste par år.

- Jeg kan da godt være ærlig og indrømme, at jeg ikke har et kæmpe behov for at se folk. Det her Paradiso liv har jeg prøvet en gang før, og det er ikke så vigtigt for mig at udleve igen, lyder den ærlige melding fra Anne.

LÆS OGSÅ: UUH! Philine åbner op om ny fyr

Monique fra 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Janus Nielsen)
Monique fra 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Janus Nielsen)

Paradisoerne lader til at forstå Annes pointe, men da Monique spørger lidt mere ind til det, kommer sandheden på bordet, og Anne får svaret lidt skarpt tilbage.

- Der er da nogle enkelte, jeg gerne vil snakke med, men lige for eksempel dig snakker jeg ikke så meget med, og det har jeg det fint nok med. Du er ikke min person, lyder den hårde melding fra Anne, som derefter uddyber:

- Monique er bare ikke min type menneske, og det er bare helt fair.

Monique bliver en smule stødt over kommentaren, fordi hun faktisk synes fint om Anne. Anne får dog understreget, at hun på ingen måde har noget imod Monique, men at de bare nok aldrig kommer til at hænge ud de to alene.

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op om dating: Der er bud efter mig

Se klippet herunder, hvor paradisoerne er til Pandoras Æske, eller se det fulde afsnit af 'Mit Paradiso Liv' på Viaplay og Viafree

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er blevet gift med sit barns far