Asbjørn klar til næste skridt med Lærke

Asbjørn spørger Lærke, om hun vil være eksklusiv med ham, men glemmer en vigtig detalje. Lærke har været eksklusiv med ham i lang tid.

I 'Efter Ex' følger vi 'Ex on the Beach'-deltagerne, efter den festlige oplevelse er slut, og de er kommet tilbage til hverdagen. Her skal de vænne sig til en hverdag, som på mange måder ligner den samme, men hvor nogle af dem skal forberede sig på at blive et kendt ansigt for første gang.

Asbjørn Nielsen og Lærke Wadmann er nogle af dem, der står over for en stor omvæltning. De er nemlig nødt til en gang for alle at tage stilling til, hvor deres forhold er på vej hen.

LÆS OGSÅ: UH! Nu giver Samira ny status på kærligheden

Asbjørn har gennem hele 'Ex on the Beach'-oplevelsen forsøgt at gøre Lærke til hans, men det har ikke været let for den blonde skønhed at give sig hen til eksen, som knuste sit hjerte.

Hjemme i Danmark giver Asbjørn det dog et forsøg igen, men det ender en smule akavet, da han foreslår, at de bliver eksklusive og dermed ikke er sammen med andre. Lærke har nemlig hele tiden opfattet det sådan, at de ikke var sammen med andre.

- Det er jo Asbjørn, der har været sammen med en masse andre, mens vi har set hinanden. Så helt fair, hvis han gerne nu vil være eksklusiv, men det har jeg været hele tiden. Det er ham, der skal holde sig selv i armen eller halen, eller hvad man siger, lyder det fra Lærke i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Silas Holst taler ud om hårdt tab

Tager skridtet

Asbjørn kan godt se, at det måske er lidt sent, at han spørger, om de skal være eksklusive, men i det mindste føler han sig omsider klar til at tage det næste store skridt.

- Så vil jeg da gerne være lov til at være eksklusiv med dig, lyder det fra en forfjamsket tyr, som heldigvis får et ja fra Lærke.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup har født

Se klippet herunder, hvor Asbjørn får reddet sig ud af den akavede situation, og se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+

 LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt