‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Maria fra 'Årgang 20' har taget en stor beslutning.

Maria Mainz, der er kendt fra TV 2-programmet ‘Årgang 20’, bor med sin mand Daniel og parrets søn Louie, og hun er vant til at være sammen med sine drenge døgnet rundt. Derfor er det ikke helt med ro i maven, hun tænker på, at hun snart skal rejse fra dem.

LÆS OGSÅ: Eksperterne afslører: Dette er vores yndlingsafsnit i ’Luksusfælden’

Det fortæller hun i et opslag på Instagram

- Jeg har gjort noget vildt. Eller det synes jeg selv. På søndag har jeg bestilt en lille tur til Barcelona, og det er ikke sammen med Daniel og Louie - det er nemlig sammen med min mor og søster, og vi kommer hjem onsdag, skriver hun.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne afslører: Jeg var så bange

Maria og Daniel har, siden Louie kom til verden for to år siden, kæmpet med både meningitis, kronisk nyresygdom og senest en diagnose for infantil autisme, men de har klaret alle udfordringer sammen.

Nu skal Maria altså være væk fra familien i omkring tre dage, og det bekymrer hende, at der blandt andet sker nogle ting på hjemmefronten angående Louie, mens hun er væk.

- Jeg har en lille smule dårlig samvittighed, da det falder sammen med skiftet af Louies specialpædagog. Heldigvis flytter farmor ind, og så ser vi hvor meget Louie kan rumme at være afsted, og så er hun hjemme og klar til at hente ham, skriver Maria og tilføjer, at hun mest af alt er positiv over at skulle afsted:

- Men alt i alt glæder jeg mig til at komme på en pigetur.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor er 'EOTB'-Emilia så god til dansk

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maria Brask Mainz (@mariamainz)