'Årgang 0' (Foto: Camilla Hey/TV2)
'Årgang 0' (Foto: Camilla Hey/TV2)

'Årgang 0'-stjerne så med: Det mener jeg om 'Årgang 2020'

Det bringer selvfølgelig en masse følelser og minder frem hos 'Årgang 0'-deltageren at se, hvordan fem nye familie nu går ind i det store projekt, som hendes forældre valgte at gøre med hende for 20 år siden.

Torsdag aften var der på TV 2 en helt særlig premiere, da det allerførste afsnit af 'Årgang 2020' rullede over de danske tv-skærme. Her har fem familier sagt ja til, at vi de næste 18 år må følge med i deres liv på godt og ondt.

For 20 år siden var det blandt andet Stephanie Siguenza, der blev født for rullende kameraer, og derfor var det også for hende en særlig oplevelse at se det første afsnit igår.

LÆS OGSÅ: Hvordan gik det med kærestens knæskade?

'Årgang 0'-stjernen så 'Årgang 2020' sammen med sin svigermor. Hendes forlovede, Jeff Henckel, ser ikke med, da han ifølge Stephanie ikke er til den slags programmer.

- Det var selvfølgelig lidt underligt at se nogle andre familier men at høre den samme intromelodi, som da jeg selv var med, siger hun om at se premieren.

Gider ikke bruge tid på 'Årgang 0' hver dag

Men det var en positiv oplevelse, og hun er meget begejstret for de nye familier.

LÆS OGSÅ: Får kommentarer på sin gravide mave: Du vokser forkert

- Jeg synes, det er nogle gode familier, der er kommet med. De er meget forskellige på hver deres fantastiske måde. Det gør også, at det giver mig en god fornemmelse med de fremtidige programmer, fortæller hun på Instagram.

Selvom 'Årgang 0' for hende er et dejligt minde om alt, hun har været igennem i livet, så er det ikke noget, hun i dag bruger meget tid på at gense.

- Jeg tror, jeg har set det én gang de sidste syv år. Det er da meget hyggeligt at se, men det er ikke noget, jeg gider bruge tid på hver dag, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Katerina Pitzner anholdt

LÆS OGSÅ: Er Mikkel ven eller kæreste? Amalie Szigethy forklarer rollerne