Foto: Uffe Kongsted
Foto: Uffe Kongsted

'Årgang 0'-stjerne har fået nok

'Årgang 0'-stjernen trækker en streg i sandet og vil ikke finde sig i mere.

Selvom 'Årgang 0'-Stephanie Siguenza kun er 19 år gammel, så er hun ikke bleg for at vise sine holdninger og slå et slag for, at man skal opføre sig ordentligt. Hun har nemlig oplevet bagsiden af medaljen ved at være et kendt menneske, der deler ud af sit liv, afslører hun i en ny video på YouTube, hvor hun kommer med en opsang til folk.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag

- Den her video kommer til at handle om mig, der er rigtig træt af sproget på de sociale medier. Lige siden jeg begyndte at ligge videoer op på YouTube, har jeg fået beskeder som "Hold kæft, hvor er du fed", "Din klamme ko", "Hvad er grunden til, du har taget så meget på" og "Du burde stoppe i bageren, for du ligner en legomand lavet af wienerbrød". Det får jeg også på min Instagram, og jeg er hundrede procent sikker på, jeg ikke er den eneste, fastslår Stephanie i videoen og fortsætter:

- Men jeg er så træt af, at det er den tone, der er på de sociale medier. Uanset om du er tyk eller tynd eller midt imellem, uanset hvordan du ser ud, skal du kritiseres. Jeg forstår ikke, at det er den tone, man skal have overfor andre folk. Det er ligegyldigt, hvordan man ser ud, det kommer også an på, hvad du har indeni, og det er rigtig irriterende, det er de beskeder, man får.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Jeg er så træt af det

Selvom Stephanie ellers altid har været hårhudet og er vokset op med et kamera i ryggen, så er hun nu nået til et punkt, hvor hun ikke længere kan sige, at hun er ligeglad med, hvad folk siger. Hun respekterer, at man har forskellige holdninger, men forstår ikke behovet for at sige det højt og tale grimt om andre.

- Og ja, jeg ved godt, jeg har taget lidt mere på, end hvad jeg var førhen, og det finder I også ud af, hvorfor jeg var, som jeg var førhen - til januar finder I ud af det. Og jeg kan ikke se, hvorfor folk ikke rent faktisk lige kan sige, okay hun har lidt mere på siden, men hun kan nok også nogle andre ting. Jeg er så træt af, at det hele bare skal være nedladende, siger Stephanie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single

- Det eneste vi er nået til i dagens Danmark er, at unge mennesker eller voksne skal sidde og kritisere andre, og jeg er så træt af det. Jeg synes, folk skal tage op til overvejelse, hvordan de taler til andre mennesker på de sociale medier. Ja, jeg ved godt, jeg har taget lidt på, og jeg gør sgu også mit bedste for at tabe mig igen, men min pointe er bare: Snak for helvede ordentligt, og du behøver ikke kommentere på en på grund af deres udseende.

Fremover vil Stephanie blokere alle de folk, der spreder negativitet i kommentarfeltet. Se hele videoen med Stephanies modige opråb herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor i chok: Fandt knude i brystet