Stephanie Siguenza og kæresten Jeff Henckel (Foto: Henrik R. Petersen)
Stephanie Siguenza og kæresten Jeff Henckel (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn

Når det kommer til snakken om børn, står Stephanie og hendes mand Jeff ikke helt samme sted.

Den 2. februar blev den første af ‘Årgang 0’-børnene, som hele Danmark har fulgt siden fødslen i år 2000, gift. Ægteskabet var et stort skridt mod en fælles fremtid. Parret er dog lidt uenige om, hvad det næste skridt skal være.

- Stod det til mig, så fik vi børn nu, men det kan vi ikke. Vi skal være to til at tage den beslutning, og han er der ikke endnu. Så vi venter lidt, forklarer Stephanie.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sinan og Aykut fortæller om deres forhold, kærlighedsliv og nye spændende projekter til Reality Awards...

Jeff er dog ikke i tvivl om, at han gerne vil have børn i fremtiden. Der er blot nogle ting, som skal på plads først.

- For ham handler det om, at vi skal være klar økonomisk. Så han vil gerne være færdig med sin uddannelse, slår 'Årgang 0'-stjernen fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Parret bor også stadig hjemme hos svigerforældrene i Slagelse, så flytning står også før familieforøgelse på to-do-listen.

- Vi bor derhjemme, så vi kan spare en masse penge sammen og samtidig lede efter det perfekte hus. Jeg har flyttet så meget hele min barndom, så vil jeg gerne finde et sted, hvor jeg kan se mig selv bo resten af mit liv, fortæller Stephanie.

Parret regner med at finde et hus i Slagelse, Sorø eller omegn.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’