Stephanie Siguenza og kæresten Jeff Henckel (Foto: Henrik R. Petersen)
Stephanie Siguenza og kæresten Jeff Henckel (Foto: Henrik R. Petersen)

'Årgang 0'-Stephanie afslører: Derfor blev vi hemmeligt gift

Nu fortæller Stephanie om brylluppet og forklarer parrets valg.

Den 2. februar blev den første af 'Årgang 0'-børnene, som hele Danmark har fulgt siden fødslen i år 2000, gift. Det afslørede Stephanie fra serien, da hun lagde nogle billeder op fra brylluppet på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst forvandles til en dragqueen.

Brylluppet skete i al hemmelighed, og det er der en god grund til, afslører den nygifte brud på sin Instastory under en spørgerunde, hvor en følger netop spørger til, hvorfor de har valgt at blive hemmeligt gift.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe gravid: Ikke planlagt

- Det gjorde vi i håb om, at pressen blev holdt udenfor. Desværre var det ikke muligt, da nogen havde tippet et ugeblad. Men simpelthen fordi vi ville have dagen for os selv, svarer Stephanie.

Har skiftet navn

Hun afslører også i spørgerunden, som omhandler brylluppet, at de blev viet på Slagelse Rådhus og havde deres nærmeste med. Jeff har beholdt sit navn, men Stephanie har gjort op med sin far én gang for alle og hedder ikke længere Van der Watt til efternavn.

- Jeg har taget Jeffs efternavn, så mit navn er nu Stephanie Siguenza Malling Henckel, fortæller Stephanie.

På billederne fra brylluppet kunne man se Stephanie iført en fin blomstret kjole og altså ikke en hvid kjole, som traditionen foreskriver. Men også det giver hun en forklaring på i spørgerunden.

- Det gjorde jeg, fordi det ikke var et traditionelt bryllup. Altså at det ikke var i kirken. Så derfor ville jeg bare gerne have noget på, som jeg følte mig godt tilpas i, forklarer hun om valget af den utraditionelle brudekjole.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjernes store beslutning: Det er slut

Se billeder fra parrets store dag her: