'Årgang 0' (Fotograf Camillahey.dk / TV 2)
'Årgang 0' (Fotograf Camillahey.dk / TV 2)

'Årgang 0'-deltager klar som 'Vild med dans'-vært

TV 2 behøver ikke lede længe efter en ny vært.

I går kunne HER&NU afsløre, at Christiane Schaumburg-Müller ikke vender tilbage som vært på det populære TV 2-program 'Vild med dans'. Efterfølgende slog TV 2 fast, at Christians værts-kollega Sarah Grünewald fortsætter i programmet. Men hvem, der skal være hendes medvært, står altså endnu hen i det uvisse.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra 'Årgang' fortæller om, hvordan det går med Louie.

Nu melder et særdeles kendt ansigt for kanalens seere sig dog på banen. Den tidligere 'Årgang 0'-deltager Stephanie Siguenza skrev i går på sin Instagram-story, at hun gerne ville overtage, og overfor Realityportalen bekræfter hun, at hun er frisk på udfordringen.

- Det er DRØMMEJOBBET. Hvis jeg ikke bliver spurgt til deltagelse, så er det at blive vært ENDNU bedre, fastslår Stephanie og fortsætter:

- Jeg er klar. Jeg har aldrig prøvet det med at være vært før, men altså det kan man jo lære.

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Stephanie har i flere år meldt sig klar som deltager, når hun hyppigt har gæstet 'Vild med dans'-studiet. Men selvom hun er en af kanalens egne ansigter, og hun flere gange har sagt til produktionen, at hun gerne ville deltage, er hun endnu ikke blevet spurgt.

Om man kommer til at se Stephanie på dansegulvet på den ene eller den anden måde i den kommende sæson af 'Vild med dans', vides ikke, men den tidligere 'Årgang 0'-deltager er i hvert fald parat til at sige ja.

LÆS OGSÅ: Christiane til casting som ‘Bond’-babe