Årets 'Robinson'-hunk: Backer løb med en suveræn førsteplads

Læserne havde ingen problemer med at vælge årets 'Robinson'-hunk', og for vinderen, Backer, så kom det heller ikke helt bag på ham.

-Den lækreste fyr i 'Robinson'? – Øhhh, prøv med i verden, storgriner den charmerende fyr, da han får fortalt af Realityportalen.dk, at han er årets 'Robinson'-hunk.

Med 42 procent af læsernes stemmer, fejede den lækre Backer alt modstand af vejen og tog titlen.

– Det er da dejligt, hvis nogen synes, at jeg er lækker. Det er jeg da helt vild glad og meget smigret over! Men jeg meldte mig til ’Robinson Ekspeditionen’, og altså ikke ’For lækker til love! At vinde titlen som årets ’Robinson’-hunk, har intet med ekspeditionen at gøre, men det er da en sjov lille sidegevinst, siger han.

LÆS OGSÅ: Dovne-Robert ude af årets ‘Robinson Ekspedition’

Positiv respons

Det er ikke kun Backers udseende, som har givet en positiv respons på gaden. I ’Ekspeditionen’ er Backer efterhånden blevet kendt som en stærk fighter, som de øvrige deltagere har fået stor respekt for.

– Folk stopper mig på gaden og siger, at jeg kæmper rigtig godt, og at de håber, at jeg vinder programmet. Så heldigvis er det ikke kun i forhold til mit udseende, at folk stopper mig, fortæller en kæk Backer.

Men det ny udklækkede sexsymbol kan han ikke komme udenom, for udseende betyder noget, også for Backer.

-Udseende betyder da en del, men det er bestemt ikke altafgørende. Udseende er jo meget relativt. Hvad der er smukt i en person øjne, kan være noget andet i en anden persons øjne. Personligt er jeg ganske tilfreds med mit spejlbillede, siger han og fortsætter:

–Jeg er sgu da meget cute, griner den flotte fyr, som fortæller, at han ikke bruger så meget tid på sit udseende:

- Jeg mener, at en mand skal se ud som han gør. Jeg klipper mig, går i bad og børster tænder. Det er en af fordelene ved at have et Y-kromosom.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mikael: Kæmpe skuffelse at forlade 'Ekspeditionen'

Backer og damerne

-Kan man være til blondetter?, joker ’Robinson’-hunken, da han bliver spurgt, om han er til blondiner eller brunetter. Men hårfarven betyder ingenting for ham, men derimod må hun meget gerne være lavere end ham, omsorgsfuld, slank men med former, og så lægger han ikke skjul på, at han tænder på en god røv.

-Men en pige skal egentlig bare være sig selv, og ikke tænke for meget over tingene. Flov, pinlig, akavet – er ord der ikke burde eksistere, slår han fast.

Og ja de damer, Michael Backer ER single!

- Jeg er single, indtil jeg giver mig 100 procent hen til en pige, og siger at, nu er jeg hendes, afslutter han.

KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Betina i chok over udstemmelse 

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.