Foto: TV3
Foto: TV3

Årets reality-program er fundet!

Nummer 4 blev 'Fristet', 3 Big Brother, mens anden pladsen gik til 'Kongerne af Rømø'. Men hvem løb med titlen som 2012s bedste realityprogram?

2012 går mod enden, og derfor kan vi nu kun se tilbage på et år, der har budt på reality-tv i stor stil. Populære gengangere som 'Singleliv' og 'De unge mødre' er igen strøget over skærmene i de danske stuer - men også nye satsninger som 'Gustav og Linse på udebane' og 'Familien fra Holtewood' har set dagens lys. Alt i alt en blanding af reality-programmer i alle afstøbninger. Men, men, men - et program overgår klart de andre, og det er 'Familien fra Bryggen'.

- Yay, hvor er det dejligt. Det havde jeg sgu da ikke regnet med. Jeg er HERRE-overrasket over, at vi har vundet! Jeg var sikker på, at 'Paradise' ville løbe med sejren. Yay! Sgu da herre-tak til alle, der har stemt, jubler en yderst glad og begejstret Geggo til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: TV3 går reality-amok til foråret

Linse jubler

Hos Linse er glæden heller ikke til at tage fejl af. Hun havde nemlig regnet med, at 'Familien fra Bryggen' ville klare sig godt, men at de skulle løbe med sejren, havde hun ikke forudset.

- Jeg er ikke mega-overrasket, for jeg tænkte da, at vi ville klare os fint, men VINDE havde jeg ikke regnet med. En million knus til alle søde og dejlige mennesker, lyder det fra Linse.

Og det er absolut ikke nogen smal sejr til seer-successen, der vandt med 21 procent af stemmerne mod 14 procent til 'Kongerne af Rømø', der måtte tage til takke med anden pladsen. 1896 mennesker har stemt.

LÆS OGSÅ: Geggo i kamp mod avis og Jim Lyngvild

'Folk kan relatere til os'

Selvom det kommer mere eller mindre bag på de to reality-stjerner, så er mor og datter alligevel enige om, hvorfor deres program hitter blandt seerne.

- Jeg tror, at vi når ud til mange aldersgrupper. Og så er vi jo bare os selv, så jeg tror også, at det er nemt at relatere til os hver især, fortæller Linse, der bakkes op af Geggo.

- Jeg tror, at folk er glade for programmet, fordi de føler, de kan relatere til os på en eller anden måde. Selvom vi er lidt specielle, sidder der jo sikkert en masse ude i stuerne og tænker, at vi jo bare er ligesom dem. Vi sætter ikke en rolle op, men er egentlig bare os.

Realityportalen.dk ønsker stort tillykke med titlen som 'Årets reality-program' til Bryggen-tøserne, der sender en en kæmpe tak til alle, der har stemt på deres program.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: 'Familien fra Bryggen' holder gammeldags jul

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.