Årets par jubler: Derfor vandt vi

Sandra og Nicolas har trofast dannet par, og nu kan de pryde sig med titlen som årets par.

Sandra og Nicolas vandt i overlegen stil titlen som årets par på 'Paradise Hotel', og det er de selvfølgelig lykkelige for.

- Det betyder alt at blive årets par med Nicolas. Vi har været partnere i rigtig lang tid, og jeg stoler fuldt ud på ham. At vi så bliver kåret til årets par er bare dejligt. Det betyder jo også en plads i finaleugen, hvilket er endnu mere dejligt, fortæller en glad Sandra til Realityportalen.dk, mens Nicolas tilføjer:

- Vi havde på fornemmelsen, at der ville følge en magt med. Og den skulle ikke havne i de forkerte hænder!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Tina: Sådan bliver du bikini-klar

'Folk tror, vi spiller sammen'

I den store finale om at blive årets par var Sandra og Nicolas oppe imod kæresteparret, Malene og Kasper, og selv om Nicolas havde en god mavefornemmelse, så var det ikke noget let par at være oppe imod.

- Jeg syntes, at det var hårdt at være oppe imod Kasper og Malene, fordi de jo er kærester, og så er de selvfølgelig Miss Paradise og Mister Paradise, siger Sandra.

Selv om modstanden var hård, så er Nicolas ikke i tvivl om, hvorfor de rendte med en knusende sejr.

- Vi vandt, fordi folk kan lide os. Men også fordi mange følte, at de havde en aftale med os, så derfor ville de gerne have, at vi fik magten. Jeg synes, at det er fortjent, at vi vandt årets par! Tak for kampen Malene og Kasper, slår Nicolas fast.

LÆS OGSÅ: Sandra: Jeg kan ikke falde for Rasmus

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.