Arbejdsløs efter angstanfald: Jeg troede, jeg skulle dø

Elisabeth Bach er arbejdsløs, fordi hun efter et angstanfald måtte sige sit job op.

Elisabeth Bach fra den nuværende sæson af 'Ex on the Beach' er en energisk og positiv pige, der godt kan lide, at der er fart på tilværelsen. Derfor er det også ekstra hårdt for hende at affinde sig med den situation, hun befinder sig i lige nu i livet. Ikke desto mindre er det et valg, hun selv har truffet, fordi hun sad fast i en ond spiral.

- Sandheden er, at jeg lige nu ikke laver noget. Og det er jo aldrig noget, man er stolt af. Det er ikke fedt ikke at have et arbejde, indrømmer Elisabeth i en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

Realitybaben fik en dag et voldsomt angstanfald, fordi hun alt for længe havde arbejdet med noget, som hun ikke trivedes i.

- I fire år har jeg arbejdet i et fag, som jeg ikke er god til. Jeg har stået som salgsassistent og solgt tøj, og det har egentlig aldrig været noget, jeg har været god til. At stå op og gøre noget, du ikke er god til, fire år i træk, giver én en rigtig træls følelse. Man får hver dag et nederlag, fortæller hun og forstætter:

- Jeg troede seriøst, at jeg skulle dø, da jeg fik det angstanfald. Jeg havde også bare lyst til at dø. Og så slog det bare klik for mig, og så var jeg bare nødt til at sige op. Så vil jeg hellere være nødt til at være arbejdsløs i et stykke tid og få den skygge over mig.

LÆS OGSÅ: Nicklaes efter kritik: Jeg fortryder ingenting

Det er okay at bede om hjælp

Nu får Elisabeth hjælp fra kommunen, og selvom hun ikke er særlig stolt af det, så mener hun heller ikke, at man bør skamme sig.

- Sådan er det bare. Alle har en gang imellem brug for at få lidt hjælp for at komme på benene igen, lyder det fra den rødhårede skønhed, som dog skynder sig at understrege, at hun har det godt.

- Jeg er en glad pige og prøver at være positiv hele tiden, så jeg ikke synker ned i det her hul. Jeg skal ud herfra.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-par har slået op

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab