‘Aqua’-eksparret har solgt landsted

Parret satte ejendommen til salg i 2017, da de skulle skilles. Her i artiklen kan du se Lene Nystrøms hjem før og nu.

Mellem jul og nytår skal Lene Nystrøm og børnene India, 15 og Billy, 14, i gang med at pakke flyttekasserne for at vinke farvel til deres pragtfulde landsted 'Øxenholm' i Birkerød nord for København.

I 2006 købte 'Aqua'-Lene og Søren Rasted ejendommen bestående af 420 kvadratmeter boligareal, med tilhørende hestestald og tennisbane samt parklignende have på 61.100 kvadratmeter.

LÆS OGSÅ: Forelskede Stéphanie Surrugue: Vi er kærester

 Landejendommen 'Øxenholm' i Birkerød (Foto: Kenth G. Madsen)

Men i 2017 blev det sat til salg, da parret skulle skilles. Det tog lang tid at finde en køber, men i september faldt salget på plads, og nu er salgsprisen offentliggjort.

Kort efter til salg-skiltet var sat op på ”Øxenholm”, købte Lene Nystrøm en luksusvilla til hende og børnene i nærliggende Lillerød. Søren Rasted bibeholdt sin folkeregisteradresse på landstedet.

 Lene Nystrøm og børn tilflyttede denne villa i 2017, da lystgården blev sat til salg. (Foto: Kenth G. Madsen.)

Og det er blevet til en pæn julegave til den nye ejer. Aqua-parret har nemlig slået 3,5 mio. kr. af prisen. Det betyder dog ikke, at de ikke får råd til berberiand og julegaver i år. Den endelige salgspris lød nemlig på 23,5 mio. kr.

Oprindelige var prisen 35 Mio. kr., men den måtte reduceres ad flere omgange i salgsforløbet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anders Lund Madsen: Har droppet spejlet

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor i vildt vægttab
Mellem jul og nytår skal Lene Nystrøm og børnene India, 15 og Billy, 14, i gang med at pakke flyttekasserne for at vinke farvel til deres pragtfulde landsted 'Øxenholm' i Birkerød nord for København. I 2006 købte 'Aqua'-Lene og Søren Rasted ejendommen bestående af 420 kvadratmeter boligareal, med tilhørende hestestald og tennisbane samt parklignende have på 61.100 kvadratmeter. LÆS OGSÅ: Forelskede Stéphanie Surrugue: Vi er kærester Landejendommen 'Øxenholm' i Birkerød (Foto: Kenth G. Madsen) Men i 2017 blev det sat til salg, da parret skulle skilles. Det tog lang tid at finde en køber, men i september faldt salget på plads, og nu er salgsprisen offentliggjort. Kort efter til salg-skiltet var sat op på ”Øxenholm”, købte Lene Nystrøm en luksusvilla til hende og børnene i nærliggende Lillerød. Søren Rasted bibeholdt sin folkeregisteradresse på landstedet. Lene Nystrøm og børn tilflyttede denne villa i 2017, da lystgården blev sat til salg. (Foto: Kenth G. Madsen.) Og det er blevet til en pæn julegave til den nye ejer. Aqua-parret har nemlig slået 3,5 mio. kr. af prisen. Det betyder dog ikke, at de ikke får råd til berberiand og julegaver i år. Den endelige salgspris lød nemlig på 23,5 mio. kr. Oprindelige var prisen 35 Mio. kr., men den måtte reduceres ad flere omgange i salgsforløbet. LÆS OGSÅ: Ærlige Anders Lund Madsen: Har droppet spejlet LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor i vildt vægttab