(Foto: Kanal 4/Krestine Havemann)
(Foto: Kanal 4/Krestine Havemann)

Annica tvunget til 'De unge mødre'-exit: Jeg har næsten lyst til at græde

Efter den kommende sæson af 'De unge mødre' bliver det ikke længere muligt at følge med hos den unge mor.

Når en ny sæson af 'De unge mødre' inden længe vender tilbage, bliver det igen med deltagelse fra Annica Øst og børnene Alexander, Adea og Avillads. Men herefter er det slut med at følge livet hos den lille familie, selv om det ikke er med Annicas gode vilje. Her har hun nemlig været nødt til at trække sig fra reportageserien.

- Jeg synes, det er rigtig øv, og jeg har næsten lyst til at græde. Vi var rigtig glade for at være med, og vi kommer til at savne alle de skønne mennesker, der har med programmet at gøre. Jeg har intet negativt at sige om det, og jeg kommer til at savne det rigtig meget, siger Annica til Realityportalen.dk.

- Jeg har været glad for det, og jeg har mødt mange skønne mennesker. Jeg er træt af, at seerne ikke får lov til at følge med i mit liv mere og ikke får set mig gøre min uddannelse færdig - for det ved jeg, at jeg kommer til, fortsætter den unge mor, der har taget første skridt mod en kontoruddannelse.

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Annica fortælle om tilværelsen som alenemor til tre efter sin skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

Det er faren til hendes tre børn, Andreas Mätzke, der ikke længere ønsker, at de skal være på skærmen. Han medvirkede selv kort i reportageserien, inden parret blev skilt, og selv om han dengang accepterede, at børnene fortsatte i programmet, så har han nu ombestemt sig.

- Vi har snakket frem og tilbage, siden jeg stoppede i programmet, og nu er jeg kommet frem til, at det er tid til at sige stop og trække børnene ud. Jeg har derfor haft en dialog med Annica og folkene bag programmet, og jeg har givet dem lov til at færdiggøre de optagelser, de er startet på og filme sæsonen ud, fortæller Andreas.

- Det går mig på, at børnene bliver udstillet og bliver vist frem i noget, som de slet ikke selv ved, om de gider at medvirke i. Og så har jeg oplevet, at der har været mange konflikter med Annica på grund af programmet, og det er jeg træt af, siger Andreas om sin beslutning om at trække børnene ud.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor

SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste

"Det foregår på børnenes præmisser"'

Annica har svært ved at forstå eksmandens holdning, og hun ærgrer sig over, at det får konsekvenser for hende og børnene.

- Jeg er lidt træt af, at han i første omgang gav lov til det, og nu vil han pludselig ikke have det længere. Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, og nu har børnene jo allerede været på tv, siger hun og slår fast, at hun på ingen måde mener, at det er negativt for børnene at medvirke.

- Hvis det havde skadet børnene, så havde vi jo ikke været med. Det har også altid foregået på børnenes præmisser, og hvis der har været dage, hvor de ikke ville filme, så har vi rykket det til en anden dag, hvor de så havde lyst. Jeg har aldrig tænkt egoistisk i det her, så jeg forstår det slet ikke.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager efter exit: Respekter min beslutning

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram

Ikke vred, men skuffet

Annica slår fast, at hun ikke er sur over Andreas' beslutning. I stedet er hun skuffet, da hun ikke føler, at Andreas holder, hvad han lover, da det ifølge hende ikke er negativt for børnene at være med.

- Dog overraskede det mig faktisk lidt alligevel, for Andreas har igennem sæsonerne lovet mig, at han ikke ville være skyld i, at jeg skulle stoppe i programmet, så længe det ikke blev en belastning for dem, men derimod stadig var sjovt. Men det bliver jo så desværre ikke virkeligheden alligevel, da det nu er ham, som ender med at være skyld i det.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Singleliv’-babe: Jeg skal giftes!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet

- Men sådan er det jo nu bare. Jeg - og ungerne - har haft de mest fantastiske oplevelser sammen med dem, og det er jeg rigtig taknemmelig over! Så nej, ingen surhed fra min side til Andreas, dog er jeg et eller andet sted måske bare lidt skuffet, da det var noget andet, jeg blev lovet fra starten af.

Men selv om Annica langt fra er enig i Andreas' beslutning, så har hun aldrig overvejet at fortsætte mod hans ønske.

- Selvfølgelig respekterer jeg det, selv om jeg ikke er enig. Det er vores fælles børn, og jeg kunne aldrig finde på at medvirke med børnene, når han ikke ønsker det. Men derfor kan jeg stadig være rigtig træt af det, siger Annica.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse ‘De unge mødre’-deltagere medvirker i nyt program

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om familiedrama: Jeg fortryder intet, men …

Ikke helt slut

Hos Discovery Networks Danmark og Pipeline Production har man ikke så mange kommentarer til sagen, men man bekræfter, at der har været dialog med Andreas og Annica og slår fast, at man altid lytter, hvis forældrene ikke længere vil vise børnenes liv frem på skærmen.

- I og med vi taler om medvirkende i sæson 26, som slet ikke er bekræftet endnu, er der ikke så meget at sige til det. Vi tager altid castet op til revision, inden vi optager til en ny sæson, og hvis nogen ikke vil medvirke mere, er det et naturligt tidspunkt at stoppe på. Desuden lytter vi altid til forældrene, da det jo selvsagt er deres beslutning, hvorvidt deres børn medvirker i programmet, siger Lena Lee Skibye, producent på 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Irina om bruddet: Gjorde alt for at holde misbruget hemmeligt

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor jubler: Jeg skal giftes!

- Hvis det kommer til at betyde, at Annica ikke længere kan være med, er vi selvfølgelig rigtigt ærgerlige over det. Vi er rigtigt glade for både hende og børnene i programmet.

Det er dog ikke helt slut med at se Annica på skærmen. Sammen med børnene medvirker hun altså i den kommende sæson af 'De unge mødre', der sendes til foråret, mens hun også er en del af holdet til den nye DPlay-serie 'Mødregruppen', der har premiere på samme tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Det gør da ondt, når folk sviner mit barn til

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Annica hylder børnene med ny tatovering