Anne Plejdrup om konsekvenserne af Teiturs dom: Det er ærgerligt

Anne Plejdrup er ærgerlig, men forstående over konsekvensen.

I dag blev Teitur dømt skyldig i voldtægt i retten i Odense, hvor han blev idømt to år og seks måneder, og selvom han straks ankede dommen, blev han varetægtsfængslet kort efter dommen.

Konsekvenserne af dommen blev blandt andet, at Viaplay har fjertnet alt indhold med Teitur, hvilket tæller sæson 15 af 'Paradise Hotel' og 'For lækker til love'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om Teiturs dom: Der skal meget til at få 2 år

- Vi har hele tiden sagt, at det er op til domstolen at afgøre sagen. Dette er nu sket, og vi har, efter vi er blevet bekendt med dommen, besluttet at fjerne sæsonen af Paradise Hotel, hvor deltageren medvirker fra Viaplay, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay Group til Realityportalen.

Netop sæson 15 af 'Paradise Hotel' vandt Teitur med veninden Anne Plejdrup, som han tog røven på i finalen og smed kuglen ved 300.000 kroner, så Anne ikke fik en eneste krone med hjem. Dog blev det hurtigt glemt, og de fortsatte som gode venner hjemme i Danmark, hvor de også fik en fælles tatovering.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees saftige afsløring: I seng med Oliver Bjerrehuus

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Ifølge Anne har hun forståelse for Viaplays beslutning.

- Det rør mig ikke rigtig, jeg forstår godt valget - de har ikke lyst til at repræsentere sådan en handling. Selvfølgelig, synes jeg, det er ærgerligt, fordi det er gode minder, men jeg har fuld forståelse for det, fortæller Anne til Realityportalen.

Anne er lige nu på ferie i Milano med veninden Nadja Hansen, så hun har ikke fulgt meget med i hele Teiturs sag, dog har hun udtalt til SE&HØR, at hun ikke kommer til at tale med Teitur igen.

LÆS OGSÅ: NY SERIE: 'Reality-hjørnet' med Marco og Jeppe