Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

Efter Teiturs voldsdom og frikendelse for voldtægt taler Anne Plejdrup nu ud om deres fremtid som venner.

Sammen med Teitur vandt hun Paradise Hotel sæson 15. Dog måtte Anne Plejdrup gå tomhændet derfra, da Teitur tog hele pengegevinsten.

LÆS OGSÅ: Paranoid 'Paradise'-deltager i stor fare: Jeg stoler ikke på nogen

Selvom det var et hårdt slag for Anne, der blev snydt for en stor pengesum, fortsatte hende og Teitur deres tætte venskab hjemme i Danmark.

Men venskabet ophørte brat, da Teitur tilbage i maj 2022 blev dømt for voldtægt i byretten. Dengang tog Anne fuldstændig afstand til færingen.

LÆS OGSÅ: Teitur efter tiden i fængsel: Jeg er chokeret

Ingen planer om at snakke med Teitur

Siden da er der sket en del. Teitur blev i oktober frikendt for voldtægt, men dømt for vold ved landsretten. Dommen har dog ikke ændret på Annes forhold til reality-kollegaen.

- Jeg har ikke snakket med ham og har ingen planer om det. Det går selvfølgelig begge veje. Jeg er ret sikker på, at Teitur heller ikke vil snakke med mig, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Teitur får hjælp af realitystjerne efter fængselsdom

Årsagen til, at de to ikke snakke sammen længere, har Anne en idé om.

-  Jeg trak mig fra ham, da han blev dømt. Jeg er ret sikker på, at Teitur føler, jeg har svigtet ham. Hvilket jeg jo nok også egentligt har, indrømmer hun og afslutter:

- Jeg ønsker ham kun god vind fremover. Det er godt, han er frikendt for voldtægt, for ingen skal dømmes for noget, de ikke har gjort.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur